dinsdag 18 juli 2017

DRONKEN SCOOTERDIEF GEHOOND EN BESPOT NA ONGELUK'Flinke jongen, dan ben je echt iets van je leven aan het maken, stumper.'
'Gelukkig geen slachtoffers! Focking idioot! Opsluiten en nooit meer onder de mensen, dat is het beste.' 
'Het kon niet mooier, alle schade driedubbel laten betalen en hem flink op zijn donder geven.' 
'Geweldig, I love it.'

Een bloemlezing van de reacties op Facebook naar aanleiding van de aanrijding die afgelopen nacht tegen 1.00 uur werd veroorzaakt doordat een dronken man op een gestolen scooter op de Amkemaheerd een politieauto heeft geramd.

Beijum lag te slapen en heeft er weinig van meegekregen. Vanochtend mailde lezer Rein:
Is er iets bekend over het ongeluk op de Amkemaheerd (in de bocht bij Ypemaheerd)? Vannacht even voor 01:00 een klap. Het stuk weg was een tijd afgesloten. Ik had de indruk dat er een politieauto bij betrokken was, want die werd uiteindelijk door een schadebedrijf afgevoerd.

In de loop van de middag kwam via Facebook Groningen-Haren binnen wat er was gebeurd.
Een scooterdief die dronken over de wijkring scheurde. Beijum is er helemaal klaar mee. Vooral ook na dit bericht, de wijkring wordt regelmatig als racebaan gebruikt. Het zal de meedogenloze reacties enigszins verklaren.

Update 22.30 uur; tegen 22 uur vanavond scheurde weer een of andere gek met een loeiende motor over de wijkring door Beijum. Lezers meldden dat de politie met laserguns paraat stond. Info is welkom via Beijumnieuws@ziggo.nl

Geen opmerkingen: