donderdag 27 juli 2017

VOORTGANG KRUISPUNT KOERSPAD...(overzichtelijker?)


Je zult maar vlakbij het kruispunt Froukemaheerd/Koerspad wonen. Dan zul je een kilometer om moeten rijden om naar de wijkring door Beijum te kunnen komen.

Zie afbeelding boven, normaal gesproken rij je van hieruit 300 meter naar rechts om op de Emingaheerd te komen. Maar niks niet, blokkade, terug naar de Wibenaheerd,

Als je op bovenstaande afbeelding gezien denkbeeldig naar rechts rijdt, dan kom je op de wijkring.
En op het kruispunt dat we op de linker foto zien.

Gistermiddag waren daar verkeersregelaars bezig om verkeer over de wijkring te leiden, dit omdat op een kant van de weg zwaar materieel stond, zie foto's links en beneden.

Op de rechter foto zien we het nieuwe kruispunt in wording, foto is gisteravond gemaakt. Links gaat het de Froukemaheerd in, rechts naar de Godekenheerd. Een stukje naar rechts en dan naar boven gaat het via het Koerspad naar Kardinge-Lewenborg.

Het is ondergetekende nog niet zo direct duidelijk wat dit nieuwe kruispunt meer overzichtelijk maakt in vergelijking met de oude situatie. Brommers bijvoorbeeld kunnen nog net zo blijven scheuren. Of zullen er nog drempels komen? Over een paar dagen weten we meer.

(Zie hier de aankondigingsflyer)

1 opmerking:

Koos Sikkens. zei

Er werd een rode slijtlaag aangebracht Amkemaheerd.