zaterdag 22 juli 2017

ZATERDAGAVOND IN DE TUIN MET DE VOLKSKRANT EN DAGBLAD V/H NOORDEN


De vakantie lonkt. Binnenkort weer eens even helemaal weg uit het Beijumse. Maar het is geen straf om op een zaterdagmiddag/begin avond met enerzijds de laptop (blogverslaving) en anderzijds de favoriete papieren media in de tuin plaats te nemen.

Poten op tafel. En Dagblad van het Noorden en de Volkskrant, kleur bekennen, de beste kranten m.i., onder handbereik.

De Volkskrant boeit. De Gutmensch-krant en representant van de Linkse Kerk publiceert vandaag een lezenswaardig interview met Jan-touwtje uit de deur- Terlouw en nodeloos kwetsende en schreeuwende en scheldende Annabel Nanninga van eerst Geenstijl en nu The Post online.
Lees het zelf. Volgens ondergetekende won de beschaving het van de de schreeuw- en scheld-dame. Die met een onthullende eigen gutmensch-onthulling op de proppen kwam....

Mien God, Dagblad van het Noorden. Komkommertijd? Een hoofdredactioneel-stuk over de geboorteplek van Bauke Mollema (Friesland of Groningen). Is dat wat Noord Nederland bezig houdt? Wanneer volgt het NK-snertkampioenschap?

Wat jammer nou, wekenlang, vanaf vandaag, geen columniste Rosa die grenzeloos zelfgenoegzaam uitmelkt en exhibitioneert dat ze met vriendje Remy van Rtv-Noord gaat trouwen. Alsof  'Groningen' daarin geïnteresseerd is. Ok, niet te snel oordelen, volwassenheid komt met de jaren.

De Volkskrant staat op 3-0 als het gaat om de denkbeeldige 'wedstrijd' Volkskrant- Dagblad van het Noorden.

En daar mag gelukkig iedereen een eigen mening over hebben.
Update 21.45 uur...lezer mailt: "Ik weet niet hoe ik moet reageren. Kan Jan Wierenga niet terugkeren? Dat gezeur van zijn opvolger Herman Sandman hangt de keel uit. Wat een eigenheimer zeg."

Geen opmerkingen: