zaterdag 15 juli 2017

DANCE ON THE BEACH KARDINGE NU ECHT EEN MUZIEKFEEST

Het was gisteravond een treurige bedoeling bij de Kardingerplas. Daar konden organisatoren en bezoekers relatief weinig aan doen, die konden het ook niet helpen dat de weergoden niet mee wensten te werken.
Vanavond ziet het er allemaal veel beter uit. En op de een of andere manier is de muziek ook beter te pruimen. Maar bovenal, het is droog en dus beter beach-weer.

Waar het gisteravond alleen maar treurnisweekend boemboemboem ging, daar komen vanavond gevarieerdere klanken vanuit het Kardingerpark naar Beijum waaien.
Morgen is het zover! 😃 Hier nog even alle info op een rijtje:
• Locatie: Kardingerplas Groningen
• Tijd: 15:00 – 00:00 uur
• Leeftijd: 18+ (Legitimatie kan gevraagd worden)
• Pinnen: Dit kan bij verschillende kassa’s op het terrein.
• Festivalterrein af? Het is helaas niet mogelijk om festivalterrein zonder betaling van een nieuw ticket weer op te komen.
• Parkeren: Naast het festivalterrein bevindt zich P+R Kardinge. Hier kunt u gratis parkeren.
• Bereikbaarheid: Het festival terrein is uitstekend te bereiken via het openbaar vervoer en raden we ook ten zeerste aan. Met lijn 3 / 4 / 12 / 47 / 61 / 65 / 163 / 165 / 461 / 406 van Q-Buzz stap je uit op een paar minuten loopafstand van het festivalterrein.
Daarnaast is het een goede optie om te voet te komen zodat je ongehinderd het terrein op kan.
Wil je per fiets komen,dan kan dat uiteraard ook maar dan dien je de fiets in de fietsstallingen te parkeren. Fietsen buiten de fietsenstallingen worden uit veiligheidsredenen verwijderd!
http://danceatthebeach.nl/(Foto's zijn vanavond tegen half tien gemaakt)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De horeca moet in het centrum van alles doen om geludisoverlast te voorkomen en deze stompzinnige mongolenherrie die voor muziek moet doorgaan blaast bij ieders slaapkamer naar binnen.

Anoniem zei

Volgens mij viel het qua volume reuze mee. En smaken verschillen wat muziek betreft toch?