zondag 30 juli 2017

PRETTIGE VAKANTIE ALLEMAAL

Het is weer zover, de blog-accu is leeg en moet worden opgeladen. Loslaten, uitwaaien, zonnen, niksen..., even helemaal geen Beijum (nieuwtjes)...

Tenzij er Brekend Beijum Nieuws is (aardbevingen, rampen of iets in die geest) en er is wifi in de buurt, dan zal ondergetekende zijn best doen om informatie door te geven. Maar anders even helemaal niet.

Het was weer een memorabel seizoen dat achter ons ligt, een zeldzame vogel streek neer in de groenste wijk van Groningen en vogelaars uit heel Europa kwamen deze kant uit, een man in een minirokje sloot zich op in een hondenkooi achter in de dierenspeciaalzaak. En er gebeurden gelukkig ook heel veel relatief 'normale' dingen in Beijum. Never a dull moment here...

Het blijft in principe onverminderd leuk om de grootste, groenste en eigenaardigste wijk van Groningen voor het digitale voetlicht te brengen.

De komende weken gaat de blogger bij zichzelf te rade of hij er nog weer een seizoen aan vast gaat knopen, of dat het tijd gaat worden voor verandering en/of hij de schrijfkoers wenst te gaan verleggen.

Binnenkort bestaat Beijumnieuws tien jaar. Tijd om de balans op te maken (vreest niet, de blog-verslaving zit erg diep bij ondergetekende...).

Alle lezers een prettige en zonnige tijd toegewenst. En vooral, voor zover (nog) mogelijk, veel gezondheid.....

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik denk als ik voor de hele wijk, en misschien wel daarbuiten, spreek als ik zeg dat ik hoop dat je de accu goed kan opladen en we na de vakantie weer volop kunnen genieten van dit eigenwijze Beijumblog!