zondag 18 februari 2024

KOFFIE EN EEN GOED GESPREK

Koffie en een goed gesprek in Beijum!

Leeftijdsgenoten ontmoeten tijdens de UP! themagesprekken voor ouderen.

Ingezonden bericht; klik de rechter afbeelding groter.

Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan bij de UP! themagesprekken voor ouderen. In een ontspannen sfeer wordt er onder begeleiding van een vrijwillige gesprekleider gepraat over onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Thema’s zoals familie, vriendschap, toekomst, spijt of afscheid. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon over. Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo blijkt uit de ervaringen van deelnemers.

“Over sommige dingen praat je niet zo snel. Vandaag heb ik gezien hoe fijn het kan zijn om dat wel te doen. Het is ook bijzonder om de verhalen van anderen te horen.”- Frans (70)

Schuif aan en praat mee! Een gesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Er is koffie en iets lekkers en deelname is gratis. U bent van harte welkom.

U kunt aanschuiven bij deze groepsgesprekken:

Donderdag 15 februari om 15.00 uur

Thema: Verlangen

donderdag 21 maart om 15.00 uur

Thema: Geluk

donderdag 18 april om 15.00 uur

Thema: Heimwee

donderdag 16 mei om 15.00 uur

Thema: Vergeving

Locatie

Het Heerdenhoes

Melsemaheerd 2 Groningen

Meer informatie en aanmelden

Jan Knot

06 36 58 57 76 janberendknot@ziggo.nl

Spontaan langskomen mag ook!

De gesprekken worden georganiseerd door Humanitas Groningen samen met ouderenplatform UP! Nederland UP! en de samenwerkende partijen in de wijken.

Geen opmerkingen: