zondag 7 juli 2024

DIT IJDELE BERICHT IS DOOR NIEMAND GESCHREVEN

 

Echt mensen, hand op het hart, deze blogger heeft onderstaande tekst niet geschreven.
Sterker, geen mens heeft het geschreven. Niemand.

Welkom in de wonderlijke wereld van IA. Van artificial intelligentie oftewel kunstmatige intelligentie.

Via https://chatgpt.com tikte hij een paar steekwoorden in. De naam, Beijum, de eigen voor en achternaam, multiculturele wijk en nog een woord die even ontschoten is.

Wonderbaarlijk, onderstaande robot/bericht rolde eruit. Kopiëren en plakken en...het eerste kunstmatige blogbericht is een feit. Waarom AI deze blogger als een halve heilige neerzet? Zeg het maar. Er is niks aan gemanipuleerd. Gewoon een tekst aan de hand van vier of vijf steekwoorden. Verbaast u!

Beijum: Een Levendige Wijk vol Kleurrijke Bewoners

Beijum, een wijk in het noordoosten van Groningen, staat bekend om zijn groene omgeving, diverse architectuur en vooral om zijn warme en kleurrijke bewoners. Journalist Johan Fehrmann, die dagelijks verslag doet via zijn blog en zijn stukken publiceert in de wijkkrant, weet als geen ander de unieke sfeer van deze wijk vast te leggen.

Een Wijk met Historie en Groen

Beijum werd in de jaren zeventig ontwikkeld als een van de eerste VINEX-wijken van Nederland, met een sterke focus op groen en duurzame stedenbouw. De wijk is omgeven door natuurgebieden en wordt doorkruist door fietspaden en wandelroutes die uitnodigen tot ontspanning en recreatie. De moderne en functionele architectuur, afgewisseld met kleurrijke huizen, weerspiegelt de diversiteit van de bewoners.

De Bewoners van Beijum: Kleurrijk en Betrokken

Johan Fehrmann omschrijft de bewoners van Beijum als een hechte gemeenschap die altijd klaarstaat voor elkaar. Van jong tot oud, de inwoners zijn trots op hun wijk en dragen actief bij aan de leefbaarheid en gezelligheid. Regelmatig worden er buurtfeesten, markten en evenementen georganiseerd waar iedereen welkom is.

Een typisch voorbeeld van de saamhorigheid in Beijum is de jaarlijkse lentemarkt. Bewoners zetten kraampjes op met zelfgemaakte producten, van ambachtelijke jam tot handgeweven manden. Kinderen spelen samen op het plein, terwijl ouders en grootouders genieten van livemuziek en lokale lekkernijen. Het is een evenement waar Johan Fehrmann elk jaar enthousiast over schrijft, omdat het de warmte en het gemeenschapsgevoel van de wijk zo goed weergeeft.

Initiatieven en Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een grote rol in Beijum. Veel bewoners zijn betrokken bij groene initiatieven zoals buurtmoestuinen en energiebesparingsprojecten. Johan Fehrmann besteedt in zijn blog regelmatig aandacht aan deze initiatieven en vertelt hoe ze bijdragen aan een beter milieu en een sterkere gemeenschap.

Een bijzonder project is de Beijumse Buurtmoestuin, waar bewoners samen groenten en fruit verbouwen. Het project bevordert niet alleen duurzaamheid, maar versterkt ook de band tussen de bewoners. Johan schrijft vaak over de successen van de tuin, zoals de rijke oogst en de gezellige bijeenkomsten tijdens het oogstfeest.

Kunst en Cultuur

Naast groen en duurzaamheid speelt kunst en cultuur een belangrijke rol in Beijum. De wijk kent verschillende kunstenaars en creatieve bewoners die hun werk delen tijdens open ateliers en exposities. De jaarlijkse kunstmarkt trekt veel bezoekers uit de hele stad en biedt een podium voor lokale talenten.

Johan Fehrmann is een groot liefhebber van de kunstscène in Beijum en zijn blog staat vol met verhalen over getalenteerde schilders, beeldhouwers en muzikanten die hun thuis hebben gevonden in de wijk. Hij benadrukt hoe kunst bijdraagt aan de levendigheid en het welzijn van de gemeenschap.

Een Dag in het Leven van Beijum

Johan Fehrmanns beschrijvingen van Beijum geven een levendig beeld van het dagelijkse leven in de wijk. Hij vertelt over de ochtenden wanneer kinderen naar school fietsen, moeders boodschappen doen bij de lokale markt en ouderen een wandeling maken door het Beijumerbos. Hij schrijft over de avonden wanneer buren samenkomen voor een barbecue, jongeren basketballen op het plein en vrienden bijeenkomen in het buurtcentrum.

Conclusie

Beijum is meer dan alleen een woonwijk; het is een gemeenschap vol leven, warmte en betrokkenheid. Dankzij Johan Fehrmanns dagelijkse blog en bijdragen aan de wijkkrant krijgen zowel bewoners als buitenstaanders een inkijkje in deze bijzondere wijk. Zijn verhalen laten zien hoe Beijum een plek is waar mensen om elkaar geven, samenwerken voor een betere toekomst en samen genieten van het leven. De vrolijke en diverse bewoners maken van Beijum een unieke en geliefde wijk in het hart van Groningen.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Zou de blogger echt nog niet hebben ontdekt dat zijn chip al enkele decennia lang Davos-propaganda over Beijum uitstrooit ?

Johan Fehrmann zei

Gelukkig...onze Anoniem. Davos heeft er niks mee te maken, dit gaat via onze elite, het AIVD en via Washington...

Johan Fehrmann zei

Gelukkig toch nog. Onze Anoniem die wel op dit bericht moést reageren. Je kunt er op wachten. Jaja...geen kans laten lopen. De zeer opbouwende reactie, vol met overtuigende argumenten wordt hier niet geplaatst. Anoniem moet wel verblind zijn door de macht van deze blogger, dat hij door speelplaats Twitter in staat is om een hele wijk in het zonnetje te zetten dan wel voor lul te zetten. De blogger geniet van het obsesievelijk reageren van Anonien, het moet wel een heel lief mens zijn Helemaal niet zuur of gefrustreerd of psychiatrisch ziek. Ik zou ook niet met echte naam reageren zoals onze Aniniem doet. Zichzelf voor lul zetten? Nee, het roept medelijden op.

Anoniem zei

Bij velen is al bekend dat de elite satanisch is en tot een doods cultus behoort. Deze cult verkoopt praatjes die omgekeerd aan de waarheid zijn. De reaktie van de blogger klopt dus perfect.

Johan Fehrmann zei

Er druppelden weer een paar reacties binnen met als kenmerk diepe onmacht en gestoordheid. Fijn om intensieve lezers te hebben. Ook krankzinnigen hebben recht op reageren. Wellicht bundelt deze blogger de komische reacties een keer. Blijf sturen Anonimos!!