woensdag 1 juli 2009

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Het is hoogzomer en de persoonlijke accu is aan het leegraken. Tijd voor vakantie en dus ook voor een adempauze wat betreft wijkbloggen. Vanaf aanstaande zaterdag ligt Beijumnieuws een paar weken plat. Althans, de site is natuurlijk gewoon te bezoeken maar er komen geen nieuwe berichten bij. Ik zou de reactiemogelijkheid wel open willen houden, maar de goeden moeten in deze lijden onder de slechten. Om gezeur, gescheld en ranzigheid tegen te gaan heb ik besloten de reactiemogelijkheid tijdens de vakantieperiode af te sluiten.

Hoe 'het plaatje' er na de zomer uit komt te zien weet ik nog niet. I.v.m. het aanvaarden van een andere baan bij een andere werkgever weet ik nog niet hoe Beijumnieuws er komend seizoen uit komt te zien. Er is een mogelijkheid dat tijdsinvestering en frequentie van het plaatsen van nieuwe artikels gaan veranderen. Dat is iets om de komende weken over na te denken. Het kan zijn dat het tempo wat omlaag gaat. Dit hoeft niet nadelig te zijn want ik ontvang wel eens klachten over het feit dat berichten elkaar zo razend snel opvolgen. Of het ook rustiger kan of mag, die vraag wordt me wel eens gesteld. We zullen zien.

Zaterdag, een dag eerder dan gewoon, wordt de laatste ' Gestolen moment van Beijumers' van voor de vakantie geplaatst. Op verzoek van fotografe Atsje Straatsma gaat deze serie nog wat langer op vakantie.
Suggesties, tips etc. blijven welkom op Beijumnieuws@online.nl U kunt de dingen en foto's gewoon blijven opsturen, ook tijdens de vakantieperiode.

De trampoll blijft tijdens de vakantie gewoon operationeel. Eind juli stopt de poll definitief.

2 opmerkingen:

Boukje zei

Johan, alvast een hele fijne vakantie!!

Alie zei

Wat goed dat je het aangeeft. Ik ben een fan van deze site, en zal iets anders moeten vinden om de stille weken door te komen. Hahaha, nee hoor, je hebt groot gelijk!! Iedereen viert vakantie. En het lijkt zo makkelijk, even wat verhaaltjes bij elkaar scharrelen, maar al met al gaat er waarschijnlijk heel wat tijd in zitten. Ook als je mensen treft die je kent en die veel uit de wijk weten, maak je even een praatje, zo duurt boodschappen doen ook weer veel langer en ga zo maar door.
Geniet maar lekker van de vakantie, en gefeliciteerd met je nieuwe baan.
Wij zijn inmiddels verhuist vanaf plein oost naar de voorkant van Beijum en we vragen ons af waarom we dit niet eerder hebben gedaan!! Hier kunnen we blijven genieten van de fijne kanten van Beijum en wonen veel prettiger! Nog even een paar dagen bikkelen met dozen uitpakken enzo, maar daarna is het ook voor ons vakantie.
Iedereen die dit leest, heel veel plezier, rust, hopelijk goed weer en tot leesze op deze site.
Groeten!