donderdag 10 augustus 2023

DE METERSTANDEN DOORGEVEN

 
Twee jaar geleden stapte deze blogger over van de ene energieleverancier naar de ander.

Omstreeks deze tijd in het jaar was dat. In de Mediamarkt aan het Sontplein.

Stap over en u krijgt forse korting op de aankopen die u  hier doet. Een flatscreen tv voor de helft van de prijs. Nog wat. Plus de eerste maanden een beste korting op de energierekening.

Je moet gladde verkooppraatjes natuurlijk niet teveel geloven, vooral ook niet als ze aan de deur komen zeuren. Maar dit zag er wel goed uit.

Wie heeft er geen boekhouder in zichzelf? Wie wil geen tel uit je winst?

Als voorbeeld, afgelopen week kon deze blogger in verband met zijn tijdelijke handicap (kapotte knie) tweedehands krukken kopen in een zorgwinkel aan de Peizerweg. Zo, waarom zo duur? Via BOL.com zijn dezelfde krukken nu in huis. Nieuw. En de helft goedkoper dan de gebruikte.

Maar goed, op de een of andere manier zette deze blogger zijn gas en licht in genoemde elektronicawinkel drie jaar vast. Onbewust. Tel uit je winst, wat scheelt dat in vergelijking met een variabel contract zeg.

Niet dat vast zetten de energiekosten ook bevriezen, meer gebruiken is natuurlijk meer dokken.

De meterstanden moesten afgelopen week worden doorgegeven. De chaotisch ingedeelde meterkast half ontruimen om bij de meters te komen. Zie foto's. Beetje bijdokken want meer gebruikt. Maar ondergetekende is zeer tevreden over de energieleverancier.

Pssst, niet verder vertellen...het is Budget Energie...

Beetje shoppen op dit gebied is nooit verkeerd. Overstappen tot je er duizelig van wordt...korting hier korting daar.

Maar goed, drie jaar vastzetten, nog beter.....nog een vol jaar spekkoper.

Geen opmerkingen: