donderdag 3 augustus 2023

NOODOPROEP GEZINSBODE: BEZORGER GEVRAAGD!


 Voor alle nieuwe bezorgers die zich aanmelden hebben wij een kortingsbon t.w.v. max 112 euro klaarliggen voor het Dolfinarium te Harderwijk (zolang de voorraad strekt).

Het is wat. De bezorgers drogen op. Omdat er rond de Froukemaheerd geen mannetje of vrouwtje te vinden is, is er kans dat honderden Beijumers 'gewoon' geen Gezinsbode meer krijgen. Met alle gemeentelijke berichten erin...

Gisteren kregen bewoners van genoemde heerd de krant in de bus met daarin een inlegvel....een oproep. Zie foto. Het aanbod van het Dolfinarium staat aan de andere kant. Net als pakweg twee maanden geleden het geval was. Daar heeft waarschijnlijk niemand op gereageerd.

Tien weken geleden werd er na maanden eindelijk weer een krant bezorgd.
Ook in de bieb kwamen ze niet

Armoede in de lokale krantenhandel. DUS HELP!!!! Mannetje of vrouwtje, kom uit je luie stoel, zorg dat je wat beweging en frisse lucht krijgt....en maak Beijumers blij. En...je verdient er ook nog een kniepstuver mee....

6 opmerkingen:

Anoniem zei

De gezinsbode steunt een attractiepark waar grote vissen in veel te kleine tankjes kunstjes moeten doen. Knap wanstaltig.

Henk Kamminga zei

Ik heb al jaren geen Gezinsbode meer ontvangen, en heb geen sticker op de brievenbus. Wel hebben we enkele keren aan de bel getrokken, kreeg dan de eerstvolgende week een krant in de bus, maar daarna niet meer. Dus het feit heb ik geaccepteerd dat er geen bezorger meer langskomt. Overigens woon ik niet in Beijum, maar De Hunze.

Anoniem zei

Boelemaheerd en Hylkemaheerd worden ook overgeslagen bij bezorging Gezinsbode - al 2 jaar verstoken van o.a. Gemeentelijke mededelingen.

Anoniem zei

Helemaal de goede bewoording! Om te janken dat de gezinsbode dat promoot!

Anoniem zei

Nijensteinheerd ook geen krant meer al maanden niet

Anoniem zei

isebrandtsheerd krijgt ook al lange tijd geen gezinsbode,we lezen de krant digitaal.