zondag 13 augustus 2023

EVEN EEN WEEKJE ER TUSSENUIT

De afgelopen jaren sloot wijktheater Beijumnieuws steevast een maand de gordijnen in de zomerperiode. 

Loslaten, opladen, genieten.

Zoals ook vorig jaar. Even op vakantie.

Vakantie zit er dit jaar (nog) niet in. Ernstige klachten en nog steeds niet kunnen lopen, fietsen of autorijden staan in de weg.

Terzijde, de kapotte knie zal naar verwachting ergens in het najaar onder het mes gaan. Geen ramp verder, er schijnen nogal wat mensen met een kunstheup of kunstknie in Beijum te wonen.

Maar het duurt allemaal even.

Mijn lust en leven op wijkgebied ging de laatste periode mondjesmaat door: bloggen. En nogmaals, dank voor het aanleveren van foto's, etc. Tijdelijk invalide zijn met een laptop op schoot biedt toch de nodige plezier en afleiding.

Het is vervelend allemaal mensen, maar het kan veel dramatischer. Blogger schat in dat ie ergens diep in het najaar weer ter been is. 

Toch even een weekje weg. Niet naar het buitenland zoals elke zomer het geval was, maar even weg in eigen land. Rolstoel mee, laptop, boeken, toch even de zinnen verzetten.

Brekend Beijum nieuws zal wel z.s.m. online gaan. Tips, foto's, etc....welkom.

Foto rechts, tijdelijk invalide. Even de klinkerwegen van Beijum inspecteren vanuit een rolstoel. Niet best....de blogger bedoelt de staat van de wegen voor mensen met een beperking.

Beijumnieuws@hotmail.com

1 opmerking:

Henk Kamminga zei

Een hele prettige vakantie toegewenst, Johan. Als iemand het nodig heeft, ben jij het wel, na een moeilijke periode. Geniet van de dingen om je heen op je vakantieplek om nieuwe energie en inspiratie op te doen.