dinsdag 12 december 2023

DE AANPLAKZUIL OP WEST

Deze nog steeds slecht ter been zijnde blogger heeft de afgelopen weken niet kunnen genieten van de twee aanplakzuilen in Beijum. Ook niet de weken vooraf gaande de verkiezingen. Laatstgenoemde weken zijn altijd het gezelligst, posters die dagelijks over elkaar heen geplakt worden.

Zal het zin hebben om ├╝berhaupt te flyeren voor de verkiezingen? Waarschijnlijk heeft er niet een poster of flyer van de PVV in de wijk gehangen. Op 22 november stemde een op de vier Beijumers op die partij. Zie nog eens hier

Of de PVV in staat is om de onvrede onder een kwart van deze Beijumers weg te nemen, is natuurlijk hogelijk de vraag. Deze blogger denkt van niet. Tussen twintig jaar schreeuwen in de oppositie en het plaatsen van gemakzuchtige ophits-tweets, en het dragen van regeringsverantwoordelijkheid, zit een grote wereld van verschil. Zoals die ook zit tussen 'Wilders zegt precies wat wij willen' en de 'Verlosser gaat ons nu een prettiger leven bezorgen.'

Het dromen gaat verder na Fortuin, Verdonk, Baudet, Kerrelain en nu weer Wilders en St Pieter.

Zoals we ook kunnen dromen over vrede in Gaza. 'Wapenstilstand Nu', schreeuwt een flyer op de zuil die we zien. Zeker, hang die neer in Groningen-Beijum-Nederland en Netanyahu en de Hamas leiders sluiten direct vrede.

Dromen is fijn, vooral tijdens grauw en donker weer bijna half december. Wilders die heel Nederland tevreden gaat stellen. En graag voor Kerstmis vrede in het Midden Oosten.

Geen opmerkingen: