vrijdag 29 december 2023

TIJDENS DE JAARWISSELING NIET IN BEIJUM


Deze blogger gaat niet elk facet van zijn medische status met de lezers delen. Een beetje op de hoogte brengen moet wel kunnen. Het contact met het UMCG is intensief.

De spreekwoordelijke vinger aan de pols houden. Elke dag controleren, bloedwaarden, temperatuur. Hoge kooets? Direct noar 't zaiknhoes.

En daar lig je dan weer. Vanaf gistermiddag. Nuchter, want operatie van(gister)avond. Linker been rond knie en onderbeen schoonspoelen, de wederom aanwezige abcessen en bacteriën elimineren: wegspoelen.

Been moét rustig zijn, anders geen nieuwe knie.
Daar ben ik tijdens de jaarwisseling wel even zoet mee. Voor het eerst in vijftien jaar niet als een razende reporter door de Beijum scheuren om verslag te doen van de gebeurtenissen in de grootste wijk Stad. Tiswat.

Ik zal lezers vragen wat sfeerfoto's van Oud & Nieuw te sturen.
Het is nait aans. Om weer helemaal beter te worden moet/en nog een paar beste hobbels genomen worden. En mocht dat dan uiteindelijk gaan lukken, het heeft wat extra tijd nodig.

Even slikken, voor het eerst in pakweg 15 jaar tijd niet niet op Oudejaarsdag, Nacht en Nieuwjaarsdag door Beijum schuimen op jacht naar hoe de thermometer in de wijkbibs zit, foto's....etc.

Het wil niet zeggen dat ik niet online ben en geen berichten plaats. Nogmaals foto's zijn welkom!

Geen opmerkingen: