zondag 25 augustus 2019

'WIR UNTERHALTEN UNS MIT EINEM WOCHENENDE IN GRONINGEN'


"Wir kommen aus Leer und verbringen alle ein Wochenende in Groningen. Schön. Wir übernachten in einem Hotel und haben Fahrräder gemietet um Groningen zu entdecken."

Naar aanleiding van de informatie (en het voorgaande bericht dat er uit voort is gekomen) over het bezoek van tientallen Beijumers afgelopen vrijdag aan Pitch & Putt fietste de Beijumblogger gistermiddag nog eens het terrein van de golfclub op.

Er was niet veel bedrijvigheid (einde middag) meer, wel ontwaarde de blogger een elftal Duitsers met blauwe shirts aan en met een fiets onder de kont. Dat Duits ontdekte hij omdat hij met de blauwe shirts in gesprek ging.

Het was een vrolijk gezelschap, ze droegen allemaal hun voornaam op hun shirt. Even een gesprek in het Duits, iets wat deze blogger met zijn Berlijn-ervaringen goed afgaat.

Natuurlijk wilden ze wel even op de foto. Allemaal uit Leer, weekendje Groningen, mooi weer, prachtige stad, mooi Kardingergebied,-zoiets moet toch tevreden stellen.

Na het maken van de foto fietsten ze het terrein van Pitch & Putt af, richting de mooiste stad van Nederland.

Vrolijk lachend passeerden ze deze blogger. Zul je altijd zien, een paar Duitsers die willen laten horen dat de ook een mondje Nederlands kunnen praten.

Uit drie monden: "Doei."

Geen opmerkingen: