zaterdag 24 augustus 2019

TWAALFDE SEIZOEN BEIJUMNIEUWS VAN START


De vakantie was fantastisch. Alles loslaten, geestelijk ontslakken, verfrissen, opladen. Ergens in het zuiden was dat, met temperaturen van tegen de veertig graden....

Maar aan alles komt een eind, zo ook aan de zomervakantie van 2019.

De blogger is al weer even terug in het Beijumse, de lezer heeft de afgelopen twee weken de nodige zomerberichten kunnen lezen.

De overgang van een lange zonnige luie vakantie naar weer Beijum-tierelieren op internet kost even wat moeite, ondergetekende moet net als dat in voorgaande jaren het geval was een drempel over. En dat vooral met dit prachtige (na)zomerse weer, met een temperatuurtje waarin het toch fijn is om met een mooi boek en wat te drinken in een hangmat in de tuin te gaan liggen. Of 's avonds met een goed glas bier achter in de tuin te bbq-en. Wat te denken van Noorderzon tijdens dt te komen tropisch weekend?

Ok...nait soezen als het je eigen verantwoording is om een wervelende wijkwebsite/blog in de lucht te houden.

Krakend en piepend zal het vliegwiel van Beijumnieuws de komende week weer op gang komen, geachte lezers.
Het was een vakantie in een mooie omgeving....

Misschien nog niet, zoals gewoonlijk, direct drie, vier of vijf berichten per dag. Gaaaap, nog even omdraaien in de zomerse hangmat.

De eerste column van heer Beijumborg in het op te starten nieuwe seizoen 2019/2020 is binnen. Woensdag 18.00 uur.

Columniste La Lewenborg zal voor maandag ook weer een column uit de na Beijum leukste wijk van Groningen aan verzorgen. Maandag 18.00 uur. Column uit Lewenborg.

Gun deze blogger uit Beijum even de tijd dames en heren om weer in het ritme van het reguliere Beijumnieuws-nieuwsaanbod te komen.

Dat aanbod zal het komende weekend nog even mager zijn...de komende week ook nog even...tenzij er Brekend Beijum-Nieuws voorbij komt. Daarna gaat het weer helemaal los.

Het is hoogzomer buiten, tegen de dertig graden aan. Subtropisch. Het Beijumnieuws-vliegwiel zet zich krakend en piepend in beweging.

Welkom in Beijumnieuws-seizoen 2019/2020.

2 opmerkingen:

Marie-Ann zei


Beijum news the God of the news in Groningen .... go for it.

Anoniem zei

Topper! Ik wist niet dat je een breek had zag de laatste tijd veel berichten.