woensdag 28 augustus 2019

CERTE: BLOEDPRIKKEN BEIJUM IN MELSEMAGEBOUW!!!

15 maart 2016

BLOEDPRIKKEN? MELSEMAGEBOUW!!!  CERTE!!!!

Google kan dwangmatig en vasthoudend zijn.

In 2016 publiceerde Beijumnieuws een bericht over toen nog bloedprikken in de Kleihorn. Certe. Zie hier.


Het bericht is opgefrist, de kop is aangepast. Zou Google aub willen volgen? Door dat bericht worden (werden?) namelijk nog steeds bloedprikkers naar de Fultsemaheerd (Kleihorn) geleid. En dat is niet de bedoeling.

De aankondiging dat Certe naar het Melsemagebouw is verhuisd (afgelopen april) is waarschijnlijk niet dominant genoeg op Google.

Afgelopen week kwam onderstaand bericht vanuit Certe binnen:

We krijgen nog steeds maandelijks wel een paar keer de opmerking van mede-Beijumers dat ze verkeerd zijn verwezen. Ze kijken naar het eerste zoekresultaat in Google en dat is jouw item uit 2016:https://beijumnieuws.blogspot.com/2016/03/certe-woensdags-bloedprikken-in-de.html

Het goede nieuws is dat jouw blog over bloed prikken in Beijum als autoriteit wordt gezien door Google, het slechte nieuws is dat de informatie in het item verouderd is. Onze bezoekers staan bij het verkeerde pand.

Een nieuw nieuwsbericht verschijnt niet bovenaan in de zoekresultaten in Google, kun jij daarom het bericht van 2016 updaten/aanpassen? Dat scheelt een aantal wijkgenoten een stuk ongemak.

Een drie jaar geleden gepubliceerd bericht moet een voorziening in Beijum natuurlijk niet in de weg zitten en hulpvragenden naar een verkeerd adres wijzen.

Mocht deze ingreep geen zoden aan de dijk zetten, dan wordt het bericht uit 2016 verwijderd.

Geen opmerkingen: