woensdag 1 november 2023

EN WEER DONKERE AVOND OP SOMMIGE PLEKKEN IN BEIJUM (Update, tuig)


 Het is om simpel van te worden. We hebben er een nieuwe abonnement bij, straatverlichting dat het niet doet.

Foto, een gedeelte van de Froukemaheerd zit in het donker.  Uit de Wibenaheerd komen ook signalen dat daar in elk geval gedeeltes donker zijn.

Blogger heeft het tot nu toe twee bij de gemeente gemeld. Antwoord twee keer: we sturen er een monteur naar toe. Zie via bovenstaande link.

UPDATE, 21.15 uur: 

GANG SCHUIMT DOOR GEDEELTELIJK DONKER BEIJUM

Lekker dan, donkere gedeeltes in de wijk, vijf avonden binnen een week...., schuimt er een zeer jeugdig groepje tuig door de wijk. Daar komen vaker klachten over binnen.

Lezeres bericht:
Zojuist heb ik een groepje jeugd betrapt die in onze tuin probeerde te komen. Zij zijn onderdeel van een grotere groep (15-20) allemaal op fietsen of step. Meeste zijn jongens en van buitenlandse afkomst, leeftijd schat ik tussen 12 en 16.
Dragen donkere kleding, soms ook gezichtsbedekking. Lievelingswoord is een bekende ziekte... Ze zijn bezig met intimidatie, vernieling en geven veel overlast.
Nog meer mensen die hier ervaring mee hebben? De wijkagent is inmiddels op de hoogte.
Omgeving Njensteinheerd Wibenaheerd

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zorgelijk die groep! Mijn kind durft al tijden niet meer buiten te spelen.

Anoniem zei

Wat doet de politie hiertegen?

Anoniem zei

De politie is helaas weer in geen velden of wegen te zien. Als je hun belt: Hoe zien ze eruit? Met ze hoeveel zijn ze? Hoe oud zijn ze? Heeft u ze al op hun gedrag aangesproken? Misschien gewoon eens preventief gaan rondrijden? EN ze weten donders goed om welke lui het gaat en waar ze wonen.