zondag 20 augustus 2017

EEN WANDELING OVER NOORDERZON GRONINGEN (Video)

Geweldig gedoneerd bedrag voor de kanjers van Kids United...

Het is een heerlijke manier om nog een beetje (na)vakantie te vieren in eigen woonplaats. Kom je terug in de leukste stad van Noord Nederland (geen discussie mogelijk, Groningen), val je met je neus in de/het Noorderzon-boter.

Niet iedereen is in staat om hét theaterfestival van Noord Nederland te bezoeken. Van 17 tot en met 27 augustus dit jaar. Het kan aan de afstand liggen, ziekte, een beperking, en je wil toch a.h.w. even kijken. Waarom geen filmpje maken voor de thuisblijvers? Of voor de mensen die na willen genieten?

Nog even zomeren, voordat de Errrr, weer in de maand komt....septemberrrr.
De afgelopen dagen liep de Beijumblogger te genieten in het Noorderplantsoen. Even met de fiets het Heerdenpad en de Korreweg uitrijden en je bent er.

Foto's rechts en (links) beneden zijn toen gemaakt. Wie zien we daar stralend in het midden zitten op onderstaande foto? La Atsje Straatsma uit De Hunze, daarvoor jaren woonachtig te Beijum. "Dit is leuk om te doen, het is vrijwilligerswerk maar zo interessant om Noorderzon eens van de andere kant, als medewerker en niet als bezoeker, te bekijken."

Foto's boven en links, de kanjers van KidsUnited hebben me daar toch een bedrag aan donaties binnengehaald! €16750,-!!!!

Loop even mee over het festival-terrein. Het begint vanaf de oostkant, bochtje rechts over de 'rotonde'-water, rondje westelijk gelegen terrein en vervolgens terug via de andere kant van de 'rotonde'....
ZIE VIDEO BENEDEN!

Geen opmerkingen: