vrijdag 25 augustus 2017

KATTENMOORDENAAR LEGT GIFTIGE GEHAKTBALLEN IN BEIJUM


Er loopt waarschijnlijk een ernstig geestesziek persoon in Beijum rond. Een duister figuur die vergiftigde gehaktballetjes op de grond gooit in de verwachting dat katten (en misschien ook honden) toe gaan happen.

Onderstaande twee berichten zijn onafhankelijk van elkaar gemaild:

De kat van een vriendin van mij is van de week gruwelijke gestorven. Haar achterburen hadden een kat die dezelfde symptomen had, maar het wel overleefde.Tijdens mijn avondwandeling met de hond werd ik hierover aangesproken. En wat schijnt, er liggen vergiftigde gehaktballen in de wijk. Dus let alsjeblieft op. Zie je wat verdachts, gooi het alsjeblieft weg. Let op waar je hond snuffelt of wat de favoriete plekjes van je kat zijn.


Een paar dagen geleden is de kat van een vriendin van mij binnen 5 minuten overleden aan een vreselijke dood. Bij navraag in de buurt (Grevingaheerd) bleek de kat van de achterburen ook ziek te zijn geweest. Zelfde symptomen, maar gelukkig wel overleefd.

Info of tips?

j_fehrmann@ziggo.nl

4 opmerkingen:

Han zei

Een totaal gestoord persoon, Johan. Ik kan mijn kat helaas niet goed binnen houden, maar anders had ik dat wel gedaan....

Anoniem zei

Dood maaken als ik iemand ziet doen dan is die nog niet klaar met .mij

Anoniem zei

Blonde excentrieke met je ringetje door de neus!

Anoniem zei

Is deze man al opgepakt? Of is hij nog actief? En liggen die gehaktballen nog steeds op straat?