dinsdag 29 augustus 2017

ZIEK TUIG VERNIELT KINDERDORP BEIJUM (150 kinderen...)

Hallo tuig van Beijum. Is het fijn om zo aangesproken te worden? Geeft dit status? Hemelen jullie je heldendaden onderling op? Is het stoer om de bouwwerken van 150 genietende en creatieve kinderen in de wijk te vernielen?

De Beijumblogger moet zijn woede bedwingen. Beheerst blijven. Nooit op het niveau van tuig neerdalen.
Maar gloeiende gloeiende (leuk, deze aandacht, tuig?). Schrijft hij de wijk afgelopen middag de hemel in, in het bijzonder de verrichtingen van de vrijwilligers in en rond het Trefpunt, Spel en spijkerweek, zie voorgaand bericht, gaat daar een stel gefrustreerde idioten de hele zaak vernielen!

Helden. Minderwaardig tuig.  
Wat is er mis gegaan in jullie leven? Ligt het soms aan de opvoeding? Aan de maatschappij?
Hoe kijken jullie over vijf jaar op jullie heldendaden terug? Ouders, waar zijn jullie?

Video + foto opgestuurd door bestuur Trefpunt. Samen met deze tekst:

DAT ZULLEN MORGEN VEEL TRANEN WORDEN

Vanavond tussen 18 uur en 19.30 uur hebben vandalen alle hutten van het timmerdorp van de Spijker en Spelweek vernield. Dat zullen morgen veel tranen worden van alle kinderen die vandaag zo hard hebben gewerkt aan hun hutten. We gaan morgen als het weer het toelaat weer flink aan het wederopbouwen van alle hutten. Door deze tegenslag hebben we wel extra handen van begeleiders nodig om het mooie timmerdorp weer op te bouwen. Enthousiaste Beijumers kunnen zich morgenochtend vanaf 9 uur melden bij het Trefpunt.
5 opmerkingen:

Kees Huizenga zei

De link naar het DvhN, zoals vermeld bij dit bericht van Beijumnieuws (onderaan), werkt niet.

Deze link is correct:

http://www.dvhn.nl/groningen/Vandalen-vernielen-bouwwerken-timmerdorp-Beijum-22456094.html

Anoniem zei

Journalistiek van de hoogste plank, dit had haast een artikel van de dagelijkse standaard kunnen zijn xD

Anoniem zei

Wat verwacht je ook vele probleemgevallen komen in die wijk te wonen alles lekker bijelkaar .
Mensen met enig fatsoen vertrekken dat wat blijft wonen neemt willens en wetens de gevolgen ,dus niet zeuren .

harrie zandstra zeiBeheren
.

Harrie ZandstraHarrie Zandstra Ziek tuig, wordt er gezegd. Toch zijn de vernielers ook de fijne produkten van de opvoeding van Beijumer ouders. De ouders van de bouwers doen er dus goed aan niet te zeiken, maar te zorgen dat de bouwers niet op iets latere leeftijd vernielers worden.

Unknown zei

wauw dit is lang geleden. een vriend van mij en ik waren hier voor verantwoordelijk. we waren daar niet gekomen puur met de intentie om alles te slopen. we wouden gewoon wat rondhangen daar. die vriend van mij was altijd nogal baldadig en begon wat hutten om te gooien en ik deed met hem mee. we hadden het idee trouwens dat de dag daarop de hutten toch gesloopt gingen worden. ligt niet aan de opvoeding, we waren kinderen van dertien en wisten niet beter. heb trouwens nooit een wijkagent of wat aan de deur gehad gelukkig.