zaterdag 13 mei 2023

MEDICHE UPDATE EN HARTELIJK DANK!Om elf uur vanochtend werd aangebeld. Deze blogger, die zich momenteel wat op krukken voortbeweegt, zag een jeugdige huisgenoot naar de deur lopen. Hij kwam met een dikke doos terug.

Nou ja zeg, een fruitmand van wijkgenoten, een mooi kaartje erbij en een fles met gezonde sap. Ballon erbij die automatisch omhoogschiet met erop aangebracht: get wel soon.
Zijn aardige en ondersteunende dingen. Zie foto rechts.

Om toch wat te bloggen te hebben, fietsen en lopen door de wijk gaat nog niet, even weer een medische update. De laatste update is op 12 april geschreven en gepubliceerd.  De blogger houdt niet van teveel ego-gerichte berichten, daar hebben we Facebook voor, maar omdat lezers normaliter gewend zijn om drie of vier berichten te lezen, toch maar even. Scheelt een hoop, alle informatie in een keer.

Foto boven, wat een opluchting, op 21 april was de laatste van zes chemorondes, het infuus kon na toedienen weer verwijderd worden. Op naar een frisse toekomst.

Maar dat valt tot nu toe een beetje tegen. De eerste twee weken na 21 april nog niet zozeer, maar de laatste week....

Sinds dinsdag kan ondergetekende niet tot amper meer lopen. Wat een gewrichtspijn. Het verschijnsel heet neuropathie Even pas op de plaats
Huisarts kwam langs, bloed- en urineonderzoek. Omdat de blogger niet zelf op pad kon kwam een dame van Certe langs om bloed af te nemen. Zie afbeelding links.
Lang verhaal kort, ook nog een blaasontsteking. Knie is namelijk ook ontstoken. Begin van de week koorts. Als die vier graden was gestegen was een ziekenhuisopname verplicht geweest. Want chemo en ontstekingen, nait best....Google er maar eens op. Antibiotica en pijnstillers.

Om af te ronden, hopelijk zijn de ongemakken van korte duur. Het raderwerk Beijumnieuws ligt noodgedwongen even tijdelijk stil, maar dat snapt elke lezer. Hopelijk is tijdelijk echt tijdelijk....

Het is mooi weer, in de toene zitten kan. Mevrouw Beijumnieuws die de blogger even in de auto propt en door het Groninger laand rijdt, even wat aans.

Komt goed mensen. En de groeten.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beterschap!!

Anoniem zei

Heel veel beterschap Johan!