woensdag 12 april 2023

HET GAAT REDELIJK MET DE CHEMO (medische update)Eerst even, dank voor de felicitaties vandaag, via de mail, telefoon, app en-of Facebook. 
Weer een jaar erbij geeft iets extra's als je wat onder de leden hebt.

De laatste medische update is al weer een week of zes geleden, het kan wel weer even (niet teveel jezelf in het middelpunt zetten).
Zie nog eens dit bericht

Om nog even bij dat bericht te blijven, er kwam onder dat bericht nog een zeer ondermaatse en zieke reactie binnen. Niet doorgelaten, wel de persoon even toegesproken. Open daarvoor de link.

Wat zal iemand toch geestelijk mankeren als hij wetende dat deze blogger bij tijd en wijle beroerd is van de chemo opschrijft: gevaccineerd jongen?

Het niveau. Corona erbij slepen en suggereren dat het beroerde gevoel door de vaccinatie kan komen. Toetsenbordridder, niveau graag uitdelen maar niks kunnen incasseren. Arme jongen.

Genoeg negativiteit. Het gaat deze blogger eigenlijk best redelijk. Wel erg gauw en veel moe. Weinig energie.

Foto's. Boven, tijdens pakweg anderhalf uur aan het infuus liggen, de chemo druppelt binnen, komt de catering altijd even langs. Wilt u wat drinken?

Links en rechts, naar buiten koekeloeren. Er liggen doodzieke mensen in het Martini-ziekenhuis, dus ik tel mijn zegeningen.

Eind van de volgende week volgt de zesde en laatste chemoronde. Het licht aan het einde van de tunnel begint langzamerhand te schijnen.

Daarna flink bijkomen en herstellen. En nog vele jaren leven....

Dank voor alle interesse en vragen. Kaal is deze blogger niet geworden, en dat gaat ook niet meer gebeuren. Zo zie je maar, iedereen reageert anders op chemo.

Wel kan het een grillig verloop hebben. Het gaat redelijk, schrijft ondergetekende boven. Maar een paar dagen flink onderuit gaan en erg ziek worden, hoort nog altijd tot de mogelijkheden.

Komt goud mensen. En in Grunn zeg'n we: onkruud vergait nait. Kop ter veur!

4 opmerkingen:

Agnes de Vos zei

Hou vol Johan, en laat halvegaren maar verder sudderen.
Ik wens je nog veel mooie jaren!

Henk Kamminga zei

Kracht en beterschap toegewenst in deze vervelende periode, Johan.

Belinda Uitham zei

Johan, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Jarig zijn in het ziekenhuis is niet leuk, maar het is voor een goed doel. Zet m op kanjer. 🍀🍀Groetjes Uithamski

Unknown zei

beterschap kerel gr albert jan wolf