donderdag 13 april 2023

ONDERTUSSEN IN DE HUNZE (405)Fietsen horen op een fietspad.

Toch klopt het natuurlijk niet wat we op bovenstaande afbeelding zien.

Stel dat ze er in het donker nog steeds zo bij staan?

Twee fietsen op het verbindingsstuk tussen de wijken Hunze en Starkenborgh.

Laten we het er maar ophouden dat er gebruikers van deelscooters en van deelfietsen zijn die het niet zo nauw nemen met sociaal gedrag.

Vanaf foto links bekeken is dit op het einde van de straat. We zien een uitloper van de Berlageweg. De bomen zullen naar verwachting binnen twee weken groen zijn. Links staat een wagen waar nieuw glas op ligt. Vast voor een nieuwe ruit in een woning.

Foto recht, meer aan het begin van 'wijkring' Berlageweg. Een bbbloeiend boompje, een bezorgbrommertje ervoor.

Afbeelding beneden, bijna begin Berlageweg. Links staat een soort van afvalwagen. Er stond geen naam van een bedrijf op.

Rechts, keurig op de stoep dames. Op straat kan ook wel in de luwe wijk De Hunze, maar dit is verantwoordelijker. 

Wat een enerverende wijk. Wie wil daar nou niet wonen?

 

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik heb nog nooit van een loeiend boompje gehoord. Ook geen boom horen loeien. ; ) Het duurde even voor ik doorhad dat er een 'b' mistte... Toen klopte het plaatje weer met dat mooie bloeiende boompje. Maar toch wel jammer dat het boompje niet in een koevorm gesnoeid was of echt ging loeien. Dat zou loeigoed geweest zijn. Een typefoutje is zo gemaakt, maar het duurde echt even voor ik dat doorhad. Noem het dom of grappig. Ik werd er in iedergeval melig van. Vandaar dit bericht. Groetjes...
Ps, die statige bomenrij die zo kenmerkend is voor de hunze, zou misschien ook wel een goede optie zijn voor de jaargetijden. Welk jaargetijde ook, ze zijn indrukwekkend.