vrijdag 14 april 2023

DE VLAG IS WEG, EN EEN HALF VERSTOPTE NIEUWE VLAG


 
Hij hing er ongeveer driekwart jaar,  heel autorijdend Beijum dat via kruispunt Zuid de wijk inreed werd er mee geconfronteerd. 

Fietsers natuurlijk ook.

Maar hij is weg. Zie afbeelding links.

Omgekeerd, want boeh. Boos. Opstand.

Foto boven. Pakweg 300 meter van de locatie links.

Daar hebben we weer een. Ook nog met een boerensnotdoek erbij. Weggestopt in de wijk, bijna niet zichtbaar want veel huizen.

Hoe kun je Ontevreden Nederland ooit tevreden stellen? Hebben we net de corona-ophef gehad, met mijn egoïstische ikke-vrijheid wil ikke terug, begint dit boerengedoe een never ending story te worden.

Omdat bovenstaande vlaggenprotest niet echt zichtbaar is in de wijk, even wat hulp:

Dit land is kapot.
We staan aan de rand van de afgrond.
Alles wat verkeerd loopt in dit land ligt aan Rutte.
Caroline van der Plas is onze verlosser, deze hele gewone vrouw gaat Nederland redden.
Boerenbedrijven moeten zeker wijken voor AZC's.
Boeren hebben de laatste decennia veel subsidie gehad van de EU, maar daar moeten we uit. Het is een monster.
Zonder boeren geen eten, dus mag hun niks in de weg worden gelegd, ook mogen ze in alle vrijheid demonstreren en wegen versperren, klimaatactivisten moet je van de weg af meppen.
Heb geen kritiek op Caroline en de BBB, want dat is demoniseren.
Zwarte Piet moet blijven, en blijf van onze tradities af.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Je schrijfsels worden met de dag infantieler, gefrustreerder en giftiger, hoe komt dat toch? Waarom is leven en laten leven bij jou altijd éénrichtingsverkeer? Waarom mogen mensen met een andere visie op zaken niets te klagen en te vragen hebben? Diversiteit is een groot goed toch?
Desondanks wens ik je van harte beterschap.

Johan Fehrmann zei

En weer die grote woorden....alsof dat kracht uit moet stralen. Gewoon bloggen en laten bloggen. En hier staat alweer een mening boven...

Anoniem zei

De anoniem van 13.15 is een smerige kankertokkie die nodig de samenleving uitgetrapt moet worden.

Johan Fehrmann zei

Voor de verandering de laatste reactie eens doorgelaten. Hoe extremen elkaar a.h.w. opzoeken. Grote woorden versus grote woorden. In Nederland iemand buiten de maatschappij trappen, is iets wat extreme IS-terroristen ook trachten te doen. 'Smerige kankertokkie' is van een dusdanig niveau, dat dat iets van de afzender zal zeggen. De liefde is ver weg van deze persoon...

Anoniem zei

Ja, want voor kankertokkies moet je liefde opbrengen. Rot toch op met je bijbelse geleuter. De enige twee verschillen tussen jou en mij zijn het feit dat ik de woorden gebruik die dit smerige rechtse afval verdient en het feit dat jij je verheven voelt boven anderen. Met je zwakbegaafde gejank over terroristen. Gênante clown.

Johan Fehrmann zei

Reactie is doorgelaten om de lezers eens een kijkje te gunnen in de psyche van degenen die zeer negatieve visitekaartjes van zichzelf afgeven. Kankertokkies. Bijbelse geleuter. Smerig rechts afval. Zwakbegaafde gejank over terroristen, clown,

Waarschijnlijk heeft degene die dit allemaal opschrijft niet half in de gaten hoe die zichzelf te kijk zet. Een soort van moreel kompas pretenderen, en tegelijkertijd alleen maar grof oordelen. Tragi-komisch.