vrijdag 3 juli 2020

VLUG AANMELDEN, MAANDAG EN DINSDAG QUIZ IN DE BIEB!


Het gaat alleen door als zich nog een paar kinderen melden.

Estelle Stegenga van Stichting Move stuurde onderstaande oproep, en komt erbij en weest erbij...(Move is vaker actief in Beijum...):

Doe deze zomer in twee ochtenden mee met Move in 1 dag bij wijkbibliotheek Beijum! 

In twee ochtenden komen kinderen van 9-12 jaar samen met studenten in actie voor een ander. Je doet een talentenquiz om te ontdekken waar jij goed in bent, gaat samen op wijkverkenning om de buurt beter te leren kennen en bedenkt vervolgens een toffe actie om jouw omgeving een stukje leuker te maken! Met Move ontdekken kinderen in korte tijd wat ze kunnen bereiken en welke impact ze op hun eigen leefomgeving kunnen hebben. 


Ze ontdekken hun talent en leren maatschappelijk participeren. Leerlingen komen in contact met studenten en ontdekken andere leefwerelden. Een blikverruimende ervaring! Er kunnen 10-15 kinderen mee doen aan deze dag en inschrijving is vereist. Reserveer je plekje door je vóór zaterdag 4 juli op te geven bij Marcel Aarts via marcel.aarts@wij.groningen.nl 

Data: Maandag 6 juli van 10:00 – 12:00 Dinsdag 7 juli van 10:00 – 12:30 Kosten: gratis We zijn al elf jaar actief met projecten voor basisschoolleerlingen. Kijk voor meer informatie op http://www.stichtingmove.nl.
NIET MEER AANMELDEN....IS VOLGEBOEKT!

Geen opmerkingen: