dinsdag 24 augustus 2021

BEIJUMSE MARSHA BRACHT SINGLE UIT (Dat ik van je wauw)

 Op Vrijdag 13 Augustus 2021 bracht Beijumse Marsha haar nieuwe nazomersingle single mét videoclip genaamd ‘Dat ik van je Wauw’ uit!

Ze schrijft er verder zelf over (in een persbericht en ze stuurde de foto mee):

Een vrolijk liedje met een aanstekelijke melodie, over dat je zo verliefd bent dat je echt van iemand ‘wauwt’!

Je kunt haar nog herkennen van de Drentstalige Singles ‘Stukkie Blauw’ en ‘Nei Begun’ uit 2019, waarvoor ze samenwerkte met producer Robin Muilwijk. Deze liedjes waren afkomstig van het Dreents liedtiesfestival, waar Marsha in 2018 en 2019 aan deelnam.

Voor de nieuwe single werkte ze samen met schoolvriend & gitarist Koen Kruizenga en producer Bart Kruizenga. Drummer Sander de Groot (Vangrail) en toetsenist Cesco Hamminga spelen ook mee op de plaat.
De videoclip is gemaakt door Julian Mennes, tevens Marsha’s vriend. 
Als locatie mocht ze gebruik maken van poppodium Simplon.

‘Het was ontzettend leuk om dit liedje, wat ik schreef toen ik 17 was en nét smoorverliefd op mijn vriend, een paar jaar later in een nieuw jasje te steken. Voor de clip heb ik het een hele dag voor hem gezongen, ik ben benieuwd of de hartjes in mijn ogen te zien zijn.’ Zegt Marsha.

Marsha brengt de single uit in eigen beheer. 

Altijd mooi, Beijumers die iets creatiefs doen, die hun talenten gebruiken. Leuk Marsha. Vertel, hoe lang woon je in Beijum, in welke heerd en hoe bevalt het wonen hier?

Ik woon sinds 2018 in Beijum, nu bijna 3,5 jaar.

Ik ben hier niet naar school gegaan, maar ik werk nu ruim een jaar bij Primera Hopster in Beijum.
Daardoor heb ik meer Beijumers leren kennen en ben ik me veel meer verbonden gaan voelen met de wijk!
Ik woon in een appartement aan de Scheltemaheerd; mijn eerste eigen huisje.
Ik vind Beijum een een leuke wijk, vanwege de ligging en het groen. Mijn vrienden vinden het altijd maar ver fietsen, maar ik vind het ideaal zo aan de rand van de stad: Dichtbij Kardinge, waar ik graag rolschaats of wandel, maar ook dichtbij het centrum. Ik voel me hier erg thuis!

Geen opmerkingen: