vrijdag 27 augustus 2021

EXTREMISTISCHE WAPPIES VERDACHT VAN MOORDAANSLAG JOURNALIST


 Geen vastgoed-maffiafiguren maar twee lieden die bekend staan als corona-ontkenners hebben de mislukte moordaanslag op de Groningse (Sikkom) journalist  Willem Groeneveld op hun geweten.

Dat kwam vandaag naar buiten.

De hypothetische motieven laten zich raden. Groeneveld nam altijd stelling tegen de ontkenners, gelovend in en vertrouwend op de deskundigheid van de wetenschap, de virologen en de ziekenhuismedewerkers.

Als je maar al te lang gelooft dat een journalist betaald wordt door de overheid, dat die fakenews verspreidt en dat hij bijdraagt aan het onderdrukken van 'het volk', als de vijandigheid ook nog eens aangewakkerd wordt door een verdwaalde geest als Thierry Baudet, dan kan de stap naar 'het redden van de wereld' maar al te gemakkelijk omgezet worden naar een voor je gevoel rechtvaardige terreurdaad.

De ontmenselijking van journalisten door extremistische politici en hun aanhangers in zake corona is een sluipend gif in de samenleving.

Een medisch experiment, pizzagate, Soros, een pedonetwerk suggereren, minachting richting de corona-maatregelen, ranzige anti-corona sites bezoeken waar 'deskundigheid' op verkondigd wordt, de overheid en de pers als de vijand zien, 'zelf onderzoek' doen....dat alles zal gemaakt hebben dat twee doorgedraaide 'heren' uit Groningen hebben gemeend boodschapper en journalist Willem Groeneveld met molotovcocktails om het leven te moeten brengen. Gelukkig mislukt en opgepakt....

Deze blogger gelooft niet in keihard straffen. Maar het lijkt hem belangrijk de daders van deze laffe en zieke aanval op een onafhankelijke journalist zo lang mogelijk buiten de maatschappij te plaatsen.

Want stel je voor dat zieke geesten met hun waanideeën onze democratische rechtstaat zouden kunnen ontwrichten...  

1 opmerking:

Anoniem zei

Jeee wat een verrassende ontknoping ja!
Hup naar de goelag met deze levensgevaarlijke pandemieontkenners! Zelfs een simpele moordaanslag weten ze nog te verkloten, wat een sukkels. Het had echt enorm gescheeld als ze allebei een goed mondmasker hadden gedragen maar ja, wappies he.
Misschien wel zo netjes om de huisjesmelkersbranche te rehabiliteren in dezen? Er zijn nogal wat insinuaties geuit in die richting.