maandag 23 augustus 2021

NEE, HARDCORE COMPLOTDENKERS HOREN IN DE BAK

 Hoezo in vredesnaam Free Wouter?

In de bak met die gek.

Zie foto, hoek Meedenpad-Koerspad, vlakbij de Holmsterheerd in het Kardingerpark. Deze blogger maakte kort geleden al een keer een foto, maar vanmiddag weer even. 

Jammer, de regen van de afgelopen tijd heeft de tekst niet weggespoeld.

Ondergetekende kwam een aantal weken geleden al enkele complot-teksten op Sikkom tegen, geen idee of deze daar ook op staat. Mafkezen die de fietspaden in Kardinge gebruiken om ondersteunende teksten richting levensgevaarlijke complotgekken op het wegdek te kalken.

Een beetje gezellige en onschuldige complot-krankzinnigheid op het www is tot daar aan toe. Maar er is een drietal mafkezen die de grens van het toelaatbare fors heeft overschreden. Doodsbedreigingen aan de baas van het RIVM, Jaap van Dissel. Die moest een nekschot. Richting premier Mark Rutte. Die moest de zee ingejaagd worden.

Free Wouter is Wouter Raatgever. Dan heb je een Micha Kat, en vandaag is het derde kopstuk van de complot-gekte vanuit Spanje aan Nederland uitgeleverd. Joost Knevel.

Via NU.nl, lees verder, en wat heeft dit drietal diep gestoorden een verdriet veroorzaakt in de gemeente Bodegraven (foto ook via NU).

Spanje heeft complotdenker Joost Knevel overgeleverd aan Nederland. Hij beweerde zonder bewijs dat er in de gemeente Bodegraven in de jaren tachtig een pedoseksueel netwerk actief was. In Nederland zal Knevel terechtstaan voor bedreiging en opruiing tot geweld tegen RIVM-directeur Jaap van Dissel en demissionair minister-president Mark Rutte. Knevel was samen met medecomplotdenkers Wouter Raatgever en Micha Kat actief in het Red Pill journaal.

Afbeelding links, waanachtige Kat twittert er vanmiddag op los. Nu nog in Ierland, binnenkort achter de tralies in Nederland. De drie genoemden zijn voor het enige echte tribunaal (de rechter) gekomen of zullen dat nog komen.

Complotdenkers, een vaak voorkomende 'beweging' in crisistijden. Zolderkamer-deskundigen heb je volop. Maar goed dat bovenstaande drie in de bak mogen brommen.

En nee, aanhangers, dit bericht is helaas niet betaald door het RIVM.

Geen opmerkingen: