donderdag 19 augustus 2021

LAFFE TERROR-AANVAL OP GRONINGSE JOURNALIST

Ik hoop hem nog vaak goedgemutst en veilig in de Stad tegen te komen. Zonder dat hij behoedzaam over zijn schouder moet kijken uit vrees dat een of andere gek hem zou willen belagen.

Zoals vijf maanden geleden, bij de Korrewegbrug,

En ja, deze blogger heeft zichzelf even uit de foto weggesneden, want het gaat niet om hem. Ondergetekende heeft nog een foto waar we beiden op staan, Noorderzon. Maar het gaat in deze even over Willem Groeneveld van Sikkom.

Afgelopen nacht werden er molotovcocktails door de ramen van zijn huis in Stad gegooid waar hij samen met zijn vriendin woont.

Lees het bericht, Willem werd en wordt vaker geïntimideerd. Er staat een intrigerende zin in het NOS-bericht: De gemeenteraad van Groningen met uitzondering van de PVV sprak zich uit tegen de intimidaties....
Dat de lezer even weet dat er een 'partij' is die het niet zo nauw neemt met de democratie, de rechtstaat en de persvrijheid in Nederland. In wezen steunt de PVV de intimidaties. 

Tot zover de (smerige) politiek.

Vanuit Beijum wat mij betreft dikke steun voor Willem. Poten af van de vrije journalistiek. En blijf vooral zeer scherp op misstanden in Stad, uitbuiting en machtsmisbruik jongen! En op virus-ontkenners. 
Het vrije woord mag hier nooit op zijn Wit Russisch gedoofd worden door molotovcocktails.

Zet em op Willem!

 Update 13.55 uur,volgende dag.

Met dank aan social media en goed recherchewerk...NOS.nlGeen opmerkingen: