maandag 27 december 2021

KALM AAN IN DE KERSTVAKANTIE

De scholen zijn dicht, er is een lockdown gaande, deze blogger heeft nog wat vakantie dagen staan....kortom, alle tijd om een beetje kalm aan te doen.

In tegenstelling tot de zomervakantie, waarin Beijumnieuws altijd een maand zomerreces houdt, blijft deze wijkweblog  het jaar uit wel gewoon operatief.

Maar wel een stuk minder intensief.

Jan Wedema brengt vanavond om 18.00 uur zijn laatste column, bij nader inzien voelt hij zich niet prettig bij de rol van columnist.

Of de andere vaste series doorgaan staat nog niet vast, in elk geval zou columniste Engelina voor woensdag ook nog een Column uit Lewenborg verzorgen.

Hoe de komende jaarwisseling op Beijumnieuws zal worden verslaan, van komende vrijdag op zaterdag, is ook nog een beetje een punt van innerlijke 'discussie.' Weer net als voorgaande edities zo'n vijftien berichten plaatsen, terwijl het al jaren relatief rustig is in de wijk? Elke vreugdevuur hoeft niet in beeld.

 Zogezegd is het nog een beetje opportuun, een rustige jaarwisseling, rustige verslaggeving. Gedoe en gedonder in de wijk, frequentere berichtgeving. We zullen zien.

In elk geval minstens twee berichten per dag tot en met Nieuwjaarsdag. Kalm aan allemaal.

Geen opmerkingen: