maandag 20 december 2021

HERMAN WITGOED EN DE KAPOTTE DROGER Het moest weer even.

De edele heren van Herman Witgoed inschakelen omdat de droger van mevrouw Beijumnieuws het niet meer naar behoren deed.

De droger van wie? 

Niet brullen dames, deze blogger mag van de dame des huizes niet aan de droger komen. Ook niet aan de wasmachine, nadat hij ooit verschillende kleuren was op 90 graden meende te moeten wassen...alles kon worden weggegooid.

Als de auto wat mankeert, of de fiets van mevrouw, dan regelt deze blogger dat. Ter verdere verantwoording, hij stofzuigt elke dag, pakt de vaatwasser in en uit, hij doet boodschappen....de perfecte huisman toch?

Maar goed, de droger...boven op zolder. Redelijk wat mensen hebben zo'n droogdinges. Sommigen met een soort van harmonica-slang die ze uit het raam hangen, want de hete lucht moet worden afgevoerd.

In huize Beijumnieuws hebben we al jaren een exemplaar dat een topmerk schijnt te zijn. Het begint met een M en eindigt op e. Het woord iel zit er tussen. 

Het kreng weigerde dienst. Mevrouw des huizes hangt in het voorjaar en in de zomer de natte was buiten, maar dat is even lastig deze weken. Snapt deze blogger met voller respect voor zijner huishoudster. En hij wil enigszins flauw gezegd verder niet de vuile was buiten hangen.

Herman Witgoed gebeld. Hebben jullie een goede tweedehandse? "We komen wel even langs, het merk dat je noemt kan normaal gesproken 30 jaar mee."

Foto's, daar kwamen de heren. "We nemen hem even mee om na te kijken."

Gedoe, zwaar naar beneden tillen. En als ie klaar is?

"We kunnen hem ook prima weer omhoog krijgen." 

Deze blogger onthoudt zich verder van commentaar. Tou eev'n Hermanus.... En van droge humor.

Het kreng kwam uitstekend gerepareerd terug en toert weer naar tevredenheid wasjes droog.

Ondergetekende heeft goede ervaringen met Herman Witgoed aan de Oostendeweg, achter de Bornholmstraat.

Zie nog eens dit en dit bericht

Geen opmerkingen: