vrijdag 4 september 2020

HERMAN WITGOED WEER GEBELD (wasmachine kapot)


Ondergetekende heeft goede ervaringen met Herman Witgoed aan de Oostendeweg, achter de Bornholmstraat.

Zie nog eens dit en dit bericht


Hij had ze weer nodig, de wasmachine weigerde onlangs dienst.

Al ooit eens vermeld maar nog steeds actueel, vooral voor Beijumers met een niet al te brede beurs is Herman een uitkomst, goede prijzen, uitstekende service en betrouwbaar.
Zeker, via de Marktplaats worden ook tweede handjes (Koelkasten, vaatwassers, wasmachines, drogers) aangeboden, maar daar is het 'garantie tot de voordeur.'

Oktober vorig jaar schafte ondergetekende er een vaatwasser aan. 

Maar goed, de Miele wasmachine boven had onlangs kuren gekregen, hij pakte geen water uit de kraan.

Herman Witgoed bellen dan maar weer. Terzijde, hopelijk blijft die naam in dit overspannen (alles is racisme, standbeelden, traditie-schreeuwers, etc.) tijdperk gewoon bestaan.

Twee heren liepen naar de zolder om het weigerende apparaat aan een inspectie te onderwerpen.
Had de tijd stil gestaan? Zie nog eens het bericht uit 2013, zelfde heerschap maar dan zeven jaar ouder geworden. Terzijde, niet verkeerd, een goede tweedehandsje bij Herman kopen en pas zeven jaar later er een keer wat mee hebben.

De heren kwamen, zagen en hadden de wasmachine binnen vijf minuten later weer aan de praat. Een waterventiel was kaduuk gegaan en in een handomdraai was er een nieuwe ingeplaatst. Het apparaat knort er weer over in huize Beijumnieuws.

Foto rechts, deze blogger ontwaarde afgelopen woensdag het busje van Herman aan de Korreweg. Daar zaten ze weer, de witgoed-ridders van Groningen. Het leken wel vakantiegangers met hun zonnebril op.

https://www.hermanwitgoed.com/

Geen opmerkingen: