dinsdag 15 september 2020

ONACCEPTABELE AGRESSIE OP KINDERSPEELPLAATS


 "Ik word hier heel boos van en zou ze graag even bij de strot willen pakken."

Pubers kunnen soms akelige mormels zijn. Een oma uit de Froukemaheerd schrok van de bejegening van haar kleinkinderen door twee vervelende en agressieve pubers. 

Afgelopen zondagmiddag zijn onze kleinzonen L. 9 jaar, en J., 5 jaar! gaan spelen op de speelplaats op het pleintje van de Froukemaheerd. Ze werden daar bedreigd door een paar puberjongens. 
Mijn kleinzonen kwamen overstuur thuis want de jongens zouden iets scherps gaan ophalen om met hun te vechten.  
ik stuur je een kopie van het berichtje van hun moeder, onze dochter. Publiceer het aub anoniem want ik heb geen zin in wraakacties. (Staat hieronder, JF)


Ik hoorde vanochtend het verhaal van L. over het voorval op het speelveldje. Het was heftig wat hij vertelde. Ze waren daar aan het spelen en toen kwamen er een paar jongens aan. Ze pakten de bal af en zeiden dat ze weg moesten gaan en gingen scheldwoorden roepen die heel erg waren maar die L nog nooit had gehoord. Hij zei tegen de jongens "wat bedoel je?" Zoek dat maar op internet op zeiden die toen. "We gaan nu naar huis en halen wat scherps op, als jullie binnen 10 minuten niet weg zijn gaan we vechten. Ze zijn daar best van geschrokken en voelden zich bang. Ik word hier heeeeel boos van en zou ze zo bij de strot willen pakken. Echt waar.

JF, de namen van de kinderen zijn afgekort.

Kinderen kunnen zich vaker vervelend doen opspeelplekjes (al of niet met kwade opzet).
Update 10.47 uur, het signalement is bij de politie bekend.

Geen opmerkingen: