maandag 8 juli 2013

KAPOTTE WASMACHINE? BEL HERMAN!

Onlangs publiceerde ik een blogbericht over 'een mannetje' die goed en goedkoop vaatwasmachines repareert. Kijk desgewenst nog even naar dit blogbericht uit februari.
Je kunt in deze krappe tijden qua portemonnee ook een handig adresje bellen voor het geval je wasmachine (voor kleding) kaduuk is. Een 'nieuwe' via de Marktplaats aanschaffen kan natuurlijk ook, maar ja, dan weet je nooit wat je in huis haalt.

De beide heren die u op de foto in actie ziet behoren tot het familiebedrijf 'Herman.' Bekend om het feit dat ze in stad en omgeving langskomen om uw apparaat vakkundig te repareren.
De heren kwamen langs op een adresje in het zuiden van de wijk waar al een week niet meer 'normaal' gewassen kon worden. (Wat je maar onder 'normaal' verstaat, ik herinner me de tijd van met de hand wassen en de natte kleren door een wringer persen, daarna werd het buiten opgeangen om te drogen).

Binnen een kwartier hadden ze het ding weer aan de praat. Voor vier tientjes. Inclusief voorrijkosten. Tel uit je winst. Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. En kwaliteit, want een prima reparatie, leverden ze.
http://www.hermanwitgoed.nl/

1 opmerking:

Alie zei

ik ga al jaren naar Herman voor alles. Heb een droger en vaatwasser van hun, en voordat ik verhuisde ook een koelkast. De wasmachine is nog van mijn 'voor-Herman'periode... Ook een vriendin heeft een aantal apparaten van hun. Hun service is ook super, in mn vorige huis, toen ik de droger kreeg, hebben ze nog even een betere aansluiting gemaakt ter plekke...ideaal. Ik ben vaste klant.