zondag 14 juli 2013

EEN PRETTIGE VAKANTIE TOEGEWENST

Het is weer zover, geachte lezers en lezeressen. De accu van ondergetekende loopt op z'n reserve en moet worden aangevuld. Loslaten, opladen, uit de dagelijkse routine, de bakens verzetten, hoe je het maar noemen wil. Het was een groot genoegen om het afgelopen seizoen nieuws en eigenaardigheden uit Beijum op een geheel eigen manier in woord en beeld op het wereld wijde web te laten zien. Beijumers mogen wat mij betreft trots zijn, want... wat een wijk! Wat rest is om u ook een fijne vakantieperiode toe te wensen. In het buitenland, ergens in Nederland of ....gewoon in eigen wijk.

Over een week of drie, vier, is de verwachting, zal Beijumnieuws z'n zevende seizoen ingaan. Maak er wat van. En bovenal, veel gezondheid toegewenst!
(Afbeeldingen van deze site)
Bijzonderheden kunnen zoals altijd naar Beijumnieuws@online.nl worden gemaild.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Johan,

fijne vakantie.Goed uitrusten en bij tanken.

Groeten Marleen Postma

Anoniem zei

Jij ook een heel fijne vakantie!

Anoniem zei

Een hele prettige vakantie toegewenst, Johan. De rust is je van harte gegund! Ook deze reactie komt vanaf n'n vakantieverblijf op Kreta. Ga ik praktisch ieder jaar naar toe. Zeer aan te bevelen, sowieso ook de andere eilanden van Griekenland. Toch kan ik het niet laten om de tablet te voorschijn te halen.
Jan Bakker

Anoniem zei

Bedankt voor t beyumernieuws en goede vakantie

Anoniem zei

Veel plezier

Anoniem zei

Zo lang genoeg. Wanneer begin je weer. Blouwalg en Fietspad zijn klaar geniet maar ik mis de dagelijkse berichten. (Martin)

Karin zei

Toe nou begin nou weer aub.