zaterdag 6 juli 2013

ZELFGEMAAKTE JUWELEN EN EDELSTENEN TE KOOPGistermiddag maakte ondergetekende een wandeling door het Groene Hart van de wijk. Wat jubelt de zomer er over. Ein-de-lijk. Mag het minstens een keer een hele week zomers en zonnig zijn? Dank u. De ecologische kikkervijver leek zo te zien klaar. Alleen waren i.t.t. in nde sloten en vijvers geen kikkers te bespeuren en te beluisteren. Wellicht later meer over dit onderwerp. De Schooltuin was al dicht, tegen half vier was dat, het zal de komende weken rustig zijn. Schoolvakantie. Dan maar even naar de Wiershoeck. Zal ons aller kruidenvrouwtje, la Nieboer, aanwezig zijn? Ja, maar ze had het druk. Klanten. Of iets met cursisten.

Op het terras voor de stadsboerderij trof ik de beide frisse jonge mensen die op bovenste foto zijn te zien. De jongeman sprak Engels: "I'm from Californië." Hij was in gezelschap van een Beijumse schone: "We hebben elkaar ongeveer twintig maanden geleden ontmoet, we waren beiden op reis en werden verliefd op elkaar." De relatie duurt nog steeds en de Californiër kwam onlangs met verzamelde juwelen en edelstenen naar z'n Beijumer verkering. Hij nam de dingen mee uit India en uit andere landen waarvan me de namen zijn ontschoten. Voor wie geïnteresseerd is in de hand made jewelery en precious stones, hij zit de komende week regelmatig te verkopen op het terras bij de Wiershoeck.

1 opmerking:

Choclo Pieot'tso'tso'ka Love zei

Halo!
This is Choclo from California, I will be in front of Wiershoeck this Monday Tuesday and Wednesday only (during late morning thru the middag). Then I leave for Ecuador, so everything must go! Kom kijken for my closing sale, best prices for the highest quality! Sacred geometry, precious stones, good energy!
Dankjewel!!!