woensdag 3 juli 2013

SLAGERIJ JELTE VAN DER WIER (De zaak vol Smaak)

Wie kent de eerste winkel recht bij binnenkomst in Winkelcentrum Beijum, hoofdingang vanaf de wijkring, niet? Slagerij Van der Wier zit er reeds acht jaar als enige en echte slagerij van Beijum. Sinds gisteren heeft de zaak een complete metamorfose ondergaan. Zie bovenste foto, het is geen 'gewone' slagerij meer, het is vanaf nu een 'Zaak vol Smaak.' Aandacht voor Lekker. Rechts staat eigenaar Jelte, helemaal links z'n vrouw Hilda en tussen hen in ziet u Sonja en Sharon.

Vertel eens iets over de slagerij Hilda. En hoe zijn jullie tot deze switch qua formule gekomen?

"Jelte komt uit een familie van slagers, opa en vader gingen hem voor, z'n broer zit ook in het vak. Jelte is al 26 jaar slager, waarmee dus duidelijk mag zijn dat hij gepassioneerd is. De vestiging in Beijum bestaat sinds 2005 en wordt gerund door Jelte, het is geen familiebedrijf. Het idee van een metamorfose ontstond een half jaar geleden toen Jelte benaderd werd door de firma Bens die een winkelformule genaamd "De Zaak vol smaak" hanteert. De veranderende markt vraagt een gevarieerder en  gespecialiseerde aanbod.
 De formule houdt in dat we hier op in kunnen spelen d.m.v. verkoop buiten het normale vleesaanbod om. Daarbij moet je denken aan maaltijden, hapjes en tapas die daarbij ondersteund gaan worden d.m.v reclamevoering en eventuele demo's. Hierin kon Jelte zich helemaal vinden.
Bij die formule hoorde volgens Jelte ook een volledig andere uitstraling, en daar zijn we aardig in geslaagd getuige de foto's.
Ook het team is zeer enthousiast, we zullen er alles doen om het de klant naar de zin te maken. Vraagt u rustig om advies!
Ook kunt u bij ons terecht voor uw barbecue, sinds kort zijn we in het bezit van een grote houtskool bbq, hiermee kunnen maar liefst 60 personen worden bediend.
Onze gas-bbq's zijn beschikbaar onder voorwaarden, vraag hierna in de winkel.
Door kwaliteit en service zullen wij de komende jaren graag van dienst zijn, vriendelijke groeten, team Slagerij Jelte van der Wier. Jelte, Hilda Sonja,en Sharon."

Aanvullend:
We hebben deze week speciale aanbiedingen
Openings aanbiedingen!!!

150 gr Boeren Achterham + gratis bakje eiersalade
100 gr Varkensrollade + 100 gr Boterhamworst samen € 2,49
Gebraden kippenbout € 0,99
500 gr Rundergehakt €2,49
Huisgemaakte droge worst per stuk € 2,50 per drie € 6,50 
Beijumer Steak per stuk € 1,50 per vier € 5,00
Karbonade elke 4de gratis!
Biefstuk, elke 3de gratis.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

leuke klanten staan in de winkel!!

Anoniem zei

ziet er goed uit
leuke klanten ook!!!