donderdag 11 juli 2013

ONDERTUSSEN OP EEN SCHUTTING

Volgens mij trof ik het heerschap dat u op de foto kunt bewonderen een paar dagen geleden in een tussendoorsteegje in de Grevingaheerd aan. Je moet wat met de buitenkant van je schutting, wat zal ik er eens op aanbrengen? Waarom niet een rebels karakter die z'n ontblote billen naar de voorbijgangers toekeert? U ziet ene Bart Simpson uit een kinderserie zich vermaken om z'n eigen pose. Zie toch eens hoe leuk ik ben, ik laat m'n eigen broek zakken. Ik choqueer en dus besta ik. Waarom z'n rechter bil kleiner is dan de linker? Ik zou het niet weten.
Bart is volgens eigen zeggen een niksnut. In het openingsfilmpje van elke aflevering heeft hij strafwerk en moet hij regels op een schoolbord schrijven. Bart wordt snel afgeleid door van alles, heeft een rebels karakter en verzet zich tegen elke vorm van autoriteit. Hij heeft er ook een handje van mensen te laten schrikken of tegen zich in het harnas te jagen, met name door te moonen.
Bart kan ondanks zijn gedrag niet echt dom genoemd worden. Zijn grappen zijn vaak complex en zijn acties en spraakgebruik duiden op goede mentale capaciteiten. Zo was hij geregeldSideshow Bob te slim af. Wiki/Bart_Simpson

Geen opmerkingen: