zaterdag 25 september 2021

DROPTEN TWEE DAMES VIJF KATJES IN DE KREMERSHEERD?

(Door een programmatie-fout is dit bericht vandaag niet online gekomen, bij deze alsnog)

Welke twee dames hebben in de Kremersheerd vijf katten op straat gedumpt?
Via Twitter;
Dierenambulance Groningen zoekt getuigen , #Kremersheerd #Beijum . Wie kent de 2 vrouwen die 5 katten hebben losgelaten op de parkeerplaats aldaar ?

Wie kan ons helpen aan informatie?
(Onderstaand verhaal kan uiteraard ook anders in elkaar zitten)
Volgens een bewoner van de Kremersheerd (Beijum) is er vorige week op een parkeerplaats aan de Kremersheerd een auto gestopt waar twee vrouwen uitstapten.
Beiden hadden een vervoersmand in hun handen. Volgens de buurtbewoner werden beide mandjes op de grond gezet, vervolgens werden de deurtjes geopend en kwamen er vijf katten uit. De vrouwen stapten weer in de auto en reden weg. Het zou gaan om vijf katten. Twee rood-witte (de één wat groter dan de ander), een zwarte kat met een ietwat gerafeld rood bandje of touwtje om zijn nek en van de overige twee katten is er geen kleur of omschrijving bekend.
Woont u in deze buurt en ziet u nu ineens katten rondhangen op de parkeerplaats die er normaal gesproken niet lopen, heeft u iets gezien of weet u misschien dat het verhaal anders in elkaar steekt, dan graag informatie via een privébericht of mailen naar: dbh@dierenambulance-groningen.nl
 

Geen opmerkingen: