zaterdag 11 september 2021

"WAT DRUGS MET EEN MENS KUNNEN DOEN" (Stop daarmee dame!)

"Ik heb de vrouw die mijn moeder Bep van alles aftroggelde ontmoet en even flink aangesproken. Ik heb haar verteld dat ze niet meer bij mam in de buurt moet komen, anders is het niet te best. Ze is echt heel ver heen, ik ken haar van vroeger. Man man man, wat drugs met een mens kunnen doen."

Woede eergisteren in Beijum, en nog, een huilende en chanterende dame uit Beijum die onze Bep geld en boodschappen aftroggelt.
 (Terzijde, berichten worden vaak in grote haast geschreven, taalvoutjes zijn aangepast)

Dochter Eva pikte en pikt het niet meer.
Zie bovenstaande zwart afgedrukte tekst.

Eva, desgevraagd richting deze blogger: "Ze heeft beloofd geen woord meer met mama te praten, ze gebruikt haar kinderen om geld af te troggelen (die moeten medicijnen, hebben geen eten, etc; JF), maar haar kinderen zijn haar al lang afgenomen, en dat heb ik mama ook verteld."

Blogger vroeg Eva om een signalement van de dame in kwestie.

Hem werd een foto van de bedelares retour gestuurd.

Mien God, ZIJ? Dacht ondergetekende.

Beijum is een dorp. En de blogger doet niet aan naming and shaming.

Maar dame, jij die Beijumnieuws leest, weet ik omdat je ooit je hond voor de serie Honden in Beijum liet fotograferen....zoek hulp, laat jezelf helpen en stop met het belagen van (kwetsbare) Beijumers om je dope te kunnen scoren!

Echt, laat me het niet meer horen dat je Bep, of een andere kwetsbare Beijumer, geld en/of eten aftroggelt.

Eva stáát voor haar moeder Bep....Kiek uut...

(Deze blogger moet zich niet als een politieagent opstellen, maar hij wil wel zijn wijkpodium in deze inzetten om dit te stoppen)
Openen


Geen opmerkingen: