donderdag 1 september 2022

EEN AARZELENDE START NIEUW BEIJUMNIEUWS SEIZOENHet is 1 september en de start van het nieuwe Beijumnieuws-seizoen moet er maar een keer van komen.

Het zal een aarzelend en langzaam begin zijn.

De blogger zal er niet teveel over vertellen, want privacy, maar de medische mallemolen waar hij momenteel in zit kan twee uitersten op. Van dramatisch naar het valt reuze mee.

Dat blijft even afwachten, want onderzoeken....Zie ook nog eens dit bericht

In elk geval is de energievoorraad bij lange niet toereikend om vol los te gaan met meerdere berichten per dag.

Foto's, het was prachtig in Normandië, Frankrijk, wat een kusten, wat een zee, en wat een prima idyllisch gehuurd huisje (foto boven).

En elke dag tussen de 35 en 40 graden.....puffen soms.
Foto rechts, wat is er ontzettend zwaar gevochten op de invasiestranden van Normandië, ondergetekende bezocht er onder meer Omaha Beach. Duizenden graven van omgekomen jonge Amerikaanse soldaten. Indrukwekkend.

Afbeelding beneden, de geallieerden kwamen hier aan land en verspreidden zich door Europa. Ze rukten ook op naar een plaats die we linksboven op nog steeds de onderste afbeelding zien. Het heet Groningen....

Maar goed, het nieuwe seizoen. verheugend trouwens, het was een rustige zomervakantie in Beijum. Er zijn geen noemenswaardige dingen gebeurd, een keer een prullenbak in de fik, wat burenoverlast, een racende motor op de wijkring. Het kon minder.

Zeker een of twee berichten per dag moet lukken, tenzij het slechter gaat, maar daar maar even niet aan denken.

Over een paar weken bestaat Beijumnieuws 15 jaar, hopelijk gaat het dan wat beter met deze blogger....want hoop doet nog altijd leven.

Kalm aan.

Kopij, tips, foto's. oproepen, mededelingen....Beijumnieuws@hotmail.com

Geen opmerkingen: