maandag 19 september 2022

MAANDAGOCHTEND (562)
 Het vakantiekarretjes dat we op bovenstaande foto zien staat op deze maandagochtend nog steeds buiten. Tijd om die in de schuur te zetten, of in de berging.

Het is 19 september en volop herfst.

Als deze blogger het goed uitgerekend heeft: over 97 dagen is het Kerstmis. Voor wat het waard is.

Foto links, sommige mensen zijn onverbeterlijk.

Afgelopen vrijdag dumpte een asociaal vier autobanden + elektrische apparaten op de grens Froukema-Wibenaheerd. Zie nog eens dit bericht

Asociaal dacht gisteren: ik heb nog wat liggen, en de Milieudienst is zo lief.... 

Twee weken geleden werd een opgehangen minibieb aan de gevel van de Smeltkroes al vrij snel gemold, zie nog eens dit bericht

Maar zie afbeelding recht. Sterk mensen van de 'Kroes' ...gewoon weer openen, nooit buigen voor terreur.

Vuilnisdumpingen zijn zo langzamerhand een stokpaardje geworden voor deze blogger. En daar moet hij voor uitkijken, want overdaad schaadt. Nait teveul soezen blieft onderdeel van de Grunninger cultuur.

Maar het blijft verbazingwekkend, zie afbeelding beneden. Op 40 meter afstand heb je onze Kringloopwinkel, en de Smeltkroes. Zet een stompzinnig iemand een prima stoel en een tafeltje bij de containers aan de Claremaheerd neer,

Maar goed, zonder oneffenheden en vreemde ontwikkelingen in de wijk heeft deze blogger geen of te weinig brandstof om te schrijven.

De laatste volle week van september 2022 is al weer begonnen. Lullig die hogere energierekeningen en boodschappen voor velen, maar gezondheid bovenal. 

Weet deze blogger ook weer extra na meerdere onderzoeken en pijnlijke ingrepen en onderzoeken in een ziekenhuis in Stad de afgelopen week (inclusief een opname van 24 uur). Want nog steeds in de medische mallemolen (hij zet zichzelf niet graag centraal, maar dit ter info. En dank voor de interesse op straat en via de chat/mail).

Een prettige nieuwe week en veel gezondheid gewenst voor alle lezers.,

Geen opmerkingen: