vrijdag 2 september 2022

NUDIST ZOEKT NOG STEEDS HUISHOUDELIJKE HULP


Hij hangt er weer.

Net als enige jaren geleden, de behoefte is waarschijnlijk (nog) groot.

Op het prikbord van de AH in Winkelcentrum Beijum.

Zie afbeelding: Gevraagd, huishoudelijke hulp (jonge dame) Mag ook jonge meid/studente bij nette jonge man, nudist. 1 x per maand, 2 uur 60 euro, Bel..........

Intrigerende advertentie. Nette jonge man rommelt lekker wat aan in eigen huis, terwijl de jonge dame of studente zijn huis schoonmaakt.....misschien gaat koken? Spannend, gebukt de vloer boenen? De badkamer schoonmaken terwijl mijnheer staat te douchen of in bad ligt?

Het werkt op de fantasiehormonen van deze blogger. Die hormonen bestaan niet, maar wel in zijn fantasie. Het wekt ook vragen op, staat het huishouden centraal, of gaat het erom dat onze blote nudist zich graag laat bekijken? Wat als de jongedame of studente denkt: ik krijg het warm van het schoonmaken, ik ga ook maar in mijn nakie? Mag dat dan?

Deze blogger heeft het telefoonnummer maar even onzichtbaar gemaakt, mocht een jongedame of studente hierop willen solliciteren, deze blogger geeft graag het volledige telefoonnummer.

En hij herinnert zich, meerdere jaren geleden, dat hij ooit een keer het telefoonnummer heeft gebeld. De nette nudist nam op en reageerde zeer gepikeerd toen hij de mannenstem van ondergetekende hoorde.

Deze blogger vermoed zo, het gaat niet om het huishouden....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hij hangt weer. Vandaar dus.

Anoniem zei

SMS? Heeft 'ie geen WhatsApp ofzo? Wat een ouderwetse nudist.