vrijdag 25 juli 2008

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Een goede kennis wees me de afgelopen week al op reacties :"sta je dit allemaal toe"? Ook wees hij me er op dat sommigen zich hier niet als gast zouden gedragen. Vandaag kreeg ik reacties al zou ik in mijn eigenlijke beroep - waar ik al 19 jaar werkzaam ben- niet aan de bak zou komen. Het is toch geweldig.
Het DvhN heeft zijn forum al een tijdje stilgelegd ivm rioolreacties en hier ging het ook niet de goede kant uit. Het afschuifmechanisme gaat hier natuurlijk vanzelfsprekend werken, het negatieve ligt bij de ander, bij voorkeur bij deze beheerder, en reageerders treffen geen blaam. Het zij zo, vanaf vandaag is het gesteggel hier voorbij. Anonieme reageerders worden zsm verwijderd en ook andere reacties die ik hier niet vind passen worden steeds zsm verwijderd. Het lekker bloggen- voor sommigen op een bedenkelijk niveau, voor anderen is het genieten- gaat hier weer centraal staan. Hier ga ik bloggen en op mijn werk ga ik verder met psychiatrisch verpleegkundige zijn. Het kleingeestige in de mens zal hier niet meer centraal staan.
De laatste drie reacties heb ik net verwijderd en vanavond gaat de bezem door die van de afgelopen weken. Uiteraard niet onder druk van dreiging of intimidatie maar omdat ik hier de boel schoon wil houden.

De aardigste reactie kreeg ik gisteren van ene Hans. Of ik niet beter kon vermelden dat "Op het Randje" een column was om misverstanden te voorkomen? Aardige suggestie. In het begin heb ik een aankondiging gedaan van het schrijven van een column onder deze titel. Maar ik zet het er in het vervolg bij. Nogmaals, reacties die ik in het vervolg vervuilend vind verwijder ik zo spoedig mogelijk. Gewoon lekker andere dingen gaan doen.Dit kan lastig zijn voor sommigen maar de digitale wereld houdt gelukkig niet op met Beijumnieuws.

Iedereen veel plezier met
zijn eigen meningen, oordelen en eventueel eigen weblog.

Geen opmerkingen: