zaterdag 21 mei 2022

BENZINEPOMP BEIJUM OP DE SCHOP


 Gisteravond wilde deze blogger even kijken wat de prijs van benzine in eigen wijk is. Want, zo weet elke automobilist, die rijst de pan uit.

Echt, langs de snelweg, ondergetekende reed gisteren naar Apeldoorn op en neer, ziet hij prijzen voor Euro 95 benzine. Twee euro vijfendertig per liter!

Tien dagen geleden konden we in Stad bij de Markro nog tanken voor iets minder dan twee euro de liter. Gisteravond goot deze blogger de tank van zijn auto vol voor alweer 2.12 euro per liter.

De eerlijkheid gebied te zeggen dat de kruidenier in deze blogger nooit in eigen wijk tankt. De afgelopen vijf jaar reed hij op lpg, iets wat je niet in Beijum kunt krijgen. En tja, een volle tank bij de Makro of in Beijum scheelt zo een tientje. 

Wel even, onze pomp is beduidend goedkoper dan tankstations langs de snelweg.

Maar goed, kijken hoe duur de benzine in Beijum is? Zie foto, kan niet. De oprit was nog wel op te rijden maar er staat een hek om de pompen heen. Kan niet anders zijn, hier wordt iets gerenoveerd. De winkel is wel bereikbaar.

Komende week eens informeren waar hier aan gewerkt wordt.

Update 16.50 uur, dat informeren is toch vanmiddag reeds gedaan. Een medewerkster: "Er kan zeker twee weken niet getankt worden, er ligt een tank onder de grond die aan vernieuwing toe is. De winkel blijft wel gewoon open."

Zie afbeelding rechts, de openingstijden van de winkel. Links, even niet tanken.

Geen opmerkingen: