dinsdag 10 mei 2022

SCHRIJF, TEKEN OF KRAS, HOE DENK JIJ OVER POLITIEK?


Teken, alles mag niks is fout! 
Dus laat je zien en HOREN.

Bovenstaande tekst staat samen met de kop tekst op een witte doos met gleuf op een (inpak)tafeltje naast de AH in Winkelcentrum Beijum.

Wat een eigenaardige actie. Er liggen papiertjes waarop geschreven of getekend kan worden. Geen potlood of pen, dat was wel weer zo handig geweest.
Verder een minuscuul klein kinderschoentje. Foto's zijn tegen vijf uur vanmiddag gemaakt.

Deze blogger had de neiging om het afgesloten doosje open te scheuren om te zien wat er in zat. Maar hij deed dat niet, want alles mag niet, en sommige dingen zijn fout.

Wie zit hier achter? Meld je s.v.p. even, Beijumnieuws@hotmail.com

Leg dan ook even uit. Mag alles? Mag je politici met de dood bedreigen? En refererend aan het kinderschoentje, mag je ook een pedo-partij oprichten?

Laat je zien en horen? Hoe doe je dat?

Zal het een kinderactie zijn? Het kan ook een initiatief van een kinderachtige volwassene zijn. Die heb je volop tegenwoordig. Werp maar eens een blik op politieke discussies op Twitter of Facebook. Daar tref je teksten van lieden die menen dat alles mag.

En alles mag niet, al denken veel bij uitstek rechtse mensen dat de vrijheid van meningsuiting onbeperkt is.

Dat is niet zo. Maar goed, deze Beijumblogger is dan ook een deugmens (een favoriete scheldwoord van lieden die menen dat alles mag...zo lang het in hun kraam van pas komt.... ).

Geen opmerkingen: