zaterdag 14 mei 2022

NOG STEEDS OP ZOEK NAAR TEKENAAR ROB

Onderstaande mail kwam eergisteren binnen. Dit naar aanleiding van dit bericht uit 2019 

(Waar de rechter afbeelding bij stond, en nogmaals, net als drie jaar geleden: de Jummingaheerd heeft nooit bestaan en bestaat nog niet)

Terzijde, deze blogger krijgt regelmatig mails binnen met het verzoek of jullie....

Er is geen jullie, deze blogger beheert Beijumnieuws in zijn eentje. Maar toe maar:

 Een paar jaar geleden al weer (2019) hebben jullie een oproep van mij geplaatst, omdat ik mensen zocht die mij meer konden vertellen over een goed vriend (een portrettekenaar van mensen en dieren) van mij die plotseling overleden was. Hij had best veel vrienden en heeft veel tekenwerk in opdracht gemaakt. Hij heeft veel mensen in de wijk Beijum gekend en was behoorlijk actief daar omdat hij daar ook woonde, maar toch,... nergens kon ik achterhalen hoe of wat. Mijn vermoeden is dat hij begraven of gecremeerd is door de gemeente, hij stond helemaal alleen in de wereld.

Ik heb wel een paar mensen kunnen achterhalen van zijn vrienden, maar zij wisten nog minder als ik. Nu is er door iemand van dit kleine clubje een facebook pagina gemaakt, met het doel om zo toch met meer mensen in contact te komen, die dit schitterende mens hebben gekend, of door zijn tekenwerk of anders en om hem niet zomaar in vergetelheid te laten wegzakken.

Kunnen/willen jullie dit misschien plaatsen, zodat we toch meer reactie krijgen over Rob van den Berg? (speciaal de link naar deze nieuwe Facebook pagina)

Hieronder het juiste adres waar hij toen gewoond heeft.

De Facebook pagina waar het om gaat is:

https://www.facebook.com/groups/703742404200732

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Mevrouw Inge de Vries woonde vroeger op de Isebrandtsheerd 156.

Ik heb vanavond telefonisch gesproken met de heer Ruud van Dijk.