zondag 5 juni 2022

ER ZIJN OOK BESCHAAFDE STUDENTENFEESTJES BIJ DE KARDINGERPLAS
"We ruimen de boel wel weer op hoor."

Gisteren einde middag begin van de avond langs de Kardingerplas.
Vlak na de ontmoeting met de Duutsers vlakbij op de camperplek.

Foto links, van een afstandje zag deze blogger dat er verderop een of ander feestje aan de gang was of op punt stond om te beginnen.

Een dame met een hond liep er bijna langs, nog steeds de linker afbeelding.

Even erheen fietsen, een foto van dichtbij maken, als de jeugdige feestvierders dit tenminste goed vonden.

Zie foto boven. 
Waar zijn jullie van?  Dame in het zwart vooraan: "Wij zijn studenten van ESN." Ok, goed dat ik een foto maak? "Ja hoor."

De dame met hond mengde zich opeens in het gesprek. "Gaan jullie als jullie klaar zijn met feesten alles wel weer opruimen?"
Ze had het woord studenten opgevangen en refereerde naar de troep die Vindicaters afgelopen najaar bij de plas achterlieten

Vanuit de studentengroep ontwaarde deze blogger opeens een paar argwanende blikken richting zijn persoon. De foto was al gemaakt. Hij voelde de situatie aan en stelde gerust: "Deze dame en ik horen niet bij elkaar hoor." De argwaan trok weg, die veroorzaakt werd door de dringende oproep om geen rommel te laten slingeren in combinatie met het maken van de foto.

Er kwam de hele avond geen geluidsoverlast vanuit Kardinge, en alles werd nadien keurig opgeruimd.
Het bleek maar weer eens dat Vindicaters met hun grensoverschrijdende acties, die steeds het nieuws halen, ook het imago van goedwillende studenten in Stad kunnen bedoezelen.

ESN, Erasmus Student Network, Pelsterstraat te Stad.

Geen opmerkingen: