donderdag 23 juni 2022

KOMENDE ZATERDAG ZOMERMARKT IN EN BIJ DE WIERSHOECK

  Grote Groene Zomermarkt

Stadsboerderij de Wiershoeck Beijumerweg 20 Beijum zaterdag 25 juni van 10 tot 16 uur. 

(Ingezonden bericht)

Op zaterdag 25 juni aanstaande is er op het terrein van de Wiershoeck de Grote Groene Zomermarkt. Een zeer diverse markt met aandacht voor lokaal, duurzaam, de initiatieven en organisaties in Beijum, recycling, kringloop, lezingen en workshops en natuurlijk live muziek. 

Of het nu gaat om energiebesparing, het nieuwe initiatief in Beijum, genaamd “De Smeltkroes”, ditjes en datjes rondom afval en recycling, het kopen van duurzame producten en planten en bloemen, een goed boek of handgemaakte producten, je vindt het allemaal op de Grote Groene Zomermarkt. 

Naast de markt is er een uitgebreid randprogramma met lezingen, wandelingen en live muziek. Van 10 tot 16 uur is er doorlopend muziek. Om 11 uur: aquarel portret schilderen met Catharina Nieuwenhout 13-14 uur: rondwandeling met natuurgids Harry Westerhuis 14-15 uur workshop bloemen schilderen met Catharine Nieuwenhout 14-15 uur rondwandeling kruiden met Saskia Nieboer van de Groene Zon 15-16 uur lezing geneeskunde vanuit de Chinese filosofie, door Adinda Blom.

 Bij slecht weer gaat de markt niet door. Volg updates over de markt op Facebook bij Grote Groene Zomermarkt.

Geen opmerkingen: