donderdag 14 juli 2022

OPBOUW KARDINGERUN....ZATERDAG-ZONDAG Er werden de afgelopen dagen, en er worden nog vandaag en misschien morgen, obstakels en borden in Recreatiepark Kardinge neergezet.

Want het gaat weer gebeuren. De Kardingerun....voor bikkels.

Wat zal het zweten en afzien worden. Maar voldaan onder de modder en natdoorweekt over de finish komen geeft op de een of andere manier toch ook voldoening.

Zie nog eens de editie van vorig jaar....was in september
In 2019

De KardingeRun is de grootste obstacle/mud run van Noord-Nederland. Wij staan te trappelen om op 16 & 17 juli 2022 weer aan de slag te gaan! Jij toch ook? Het uitdagende parcours bestaat voor de 8e editie uit rondes van 6, 9 en 12 kilometer. Door de verschillende afstanden kan iedereen meedoen! Jij ook.. wedden?

De KardingeRun is geen wedstrijd; het gaat om het samen meedoen, de uitdaging aangaan en trots over de finishstreep komen. Het parcours loopt door het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge in Groningen en biedt op 16 & 17 juli 2022 nieuwe uitdagingen.

https://kardingerun.nl/

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ah, leuk. Ons rustige natuurgebied weer slopen. Dit moeten ze ook verbieden hier.

Anoniem zei

Kan je daar niet fatsoenlijk met de honden lopen...

Anoniem zei

Stelletje zeurpieten en azijnpissers, van de 365 dagen in het jaar gebeurt er 5 dagen iets. Oeh wat erg, huil, jammer, klaag.
Ga gewoon wat van je leven maken.